500TL bütçeye havya önerisi

SAYGl

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar amcam bana Pinsun PS-640 40W kalem havya almıştı ancak geçen gün bozuldu, şimdi 500TL'ye kadar kaliteli bir kalem havya modeli arıyorum. Pinsun'un PS640 modeli.
Zaten iyiydi daha iyi bir şey almama gerek var mı yoksa aynı modeli mi alayım? Geçen yıl 800'ken bu yıl 180TL'ye düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sene başında bunu almıştım ve çok memnun kaldım. Eğer bütçeni esnetme şansın olursa kesinlikle tavsiye ederim. Benzerleri çok var ama Çin'den gelen her şey kalite kalite. Kimisi kalitesizi pahalıya da ittirmeye çalışıyor millete. Ben de sizin kullandığınız gibi havya kullanıyordum acemi zamanlarda. Zor ısınıyor, çabuk soğuyor, ucu lehim tutmuyor resmen azap. Tussle alınca öyle bir rahatladım ki. Her kuruşuna kadar hak ediyor fiyatını.

Sizinkiyle arasında çok fark var ısıtma tekniği konusunda. Sizin eski kullandığınızı belki 1 2 dakika tam ısınsın diye beklerken bu 10-15 saniyede tam ısıya ulaşıyor ve ısı ayarı yapmak da çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…