500TL işlemci önerisi

4 çekirdekli iyi gibi bir kenarda dursun başka bulamassam bunu alabilirim.
Güç kaynağım 300W yeterli mi böyle işlemcilere.

Bunu alın. Bilgidiğime göre çarpan kilidi açık. Bende Q9400 var ve GTA 5 gibi Fortnite gibi oyunlarda darboğaz oluyor. Aynı ekran kartı var(HD 6670 aynı işte). Bu işlemcinin GHz'si yüksek ve overclock yapılabiliyorsa seni çok daha yüksek ekran kartlarına götürür.

Bu sistem ile nasıl GTA 5 oynuyorsun?

Kanka peki yolar binalar falan yükleniyor mu?
Bu sistem ile nasıl GTA 5 oynuyorsun?

Rahat bir şekilde oynuyorum kanka.

Ben bile 40 FPS'nin üstüne çıkamıyorum en düşük ayarlarda.

İnternette gezinirken bazı kişiler modlu olarak Xeon işlemci kullanabilirsin dedi bu modlu derken neden bahsediyorlar.
Ben bile 40 FPS'nin üstüne çıkamıyorum en düşük ayarlarda.

Kanka YouTube falan videolar var ve 60 FPS sabit oynayabiliyorum görüntüyü bozmadan.

İnternette gezinirken bazı kişiler modlu olarak Xeon işlemci kullanabilirsin dedi bu modlu derken neden bahsediyorlar.

Kanka YouTube falan videolar var ve 60 FPS sabit oynayabiliyorum görüntüyü bozmadan.

Anakartına modlu BIOS yüklemen gerekiyor. Yoksa işlemci aşırı ısınıyor. Anakartına uygun modlu BIOS araştır. Bulursan ve yapabileceğine inanıyorsan al bir tane Xeon işlemci.

Anakartına modlu BIOS yüklemen gerekiyor. Yoksa işlemci aşırı ısınıyor. Anakartına uygun modlu BIOS araştır. Bulursan ve yapabileceğine inanıyorsan al bir tane Xeon işlemci.

Bu modla işini YouTube'da videosu var mı ve önerdiğin iyi bir Xeon işlemci var mı?

Kanka elindekileri 200'e çıkarıp 750 civarına i5 2500 gibi sistem alabilirsin aslında düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…