500TL bütçem var ama değecekse 600'e kadar çıkabilir. Kablosuz olması şart. Sizce ne almalıyım? Kronik sorunlu cihaz olmasın.
Oyun amaçlı. Ben de bunları görmüştüm Hangisi daha iyidir? Bir de G304 G305 var bunlar arasından en iyisi hangisidir?Oyun oynamak mı yoksa ofis tarzı bir şey için mi?
Oyun içinse buna bakabilirsin bir de razer basilisk X var 550 TL ye
G305 için de çok pil tüketiyor diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.Birbirlerine benzer mouselar ama Rival 3 çok fazla pil tükettiği için tavsiye edilmiyor. Ben olsam G305 alırdım.
Rival 3 Wireless ile karşılaştırdığın zaman aralarında neredeyse 3-4 kat pil tüketme farkı var. Forumda da bununla ilgili konular olması gerekiyor biraz bakarsan anlayabilirsin.G305 için de çok pil tüketiyor diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Altındaki pedler az olduğu için sürtünme sorunu yaşadınız mı?Kendim laptopumda Razer Basilisk X kullanıyorum, çoğu yerde gömüyorlar ama açıkçası gayet memnunum herhangi bir sorun yaşamadım, yaklaşık 1-1, 5 yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Altındaki pedler az olduğu için sürtünme sorunu yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.