Fazla bile. Rahatlıkla yetecektir.
@takımelbiselimaymun'un deyimiyle "babasının donunu giymiş gibi" olacaktır![]()
Ben GTX 1050'yi Super Power diye noname bir marka 350W PSU ile kullanmıştım hocam. Ayrıca sendeki güzel bir güç kaynağı, zamanında bende de vardı o modelden.Kartı aldığım kişi 450W PSU yetmedi 700W aldım demiş de o yüzden şüpheye düştüm yoksa yeteceğini düşünüyorum ben de.
Ben GTX 1050'yi super Power diye noname bir marka 350W PSU ile kullanmıştım hocam.
Burada önemli olan 500W değerinin peak değer olmaması, yani standart 350W iken peak 500W ise yanıltıcı olabilir. Ayrıca, 500W güç kaynağı yük bindikçe ısınma sebebiyle aynı çıkışı veremeyebilir, X-Calibre markasını hiç duymadım kullanmadım nedir bilemem, güvenlik özellikleri ne durumdadır artık onlar da size kalmış.
X-Calibre modelin ismi, marka Xigmatek. Ayrıca GTX 1050 için gayet yeterlidir.Burada önemli olan 500w değerinin peak değer olmaması, yani standart 350w iken peak 500w ise yanıltıcı olabilir. Ayrıca, 500w güç kaynağı yük bindikçe ısınma sebebiyle aynı çıkışı veremeyebilir, x-calibre markasını hiç duymadım kullanmadım nedir bilemem, güvenlik özellikleri ne durumdadır artık onlar da size kalmış
Kartı aldığım kişi 450W PSU yetmedi 700W aldım demiş de o yüzden şüpheye düştüm yoksa yeteceğini düşünüyorum ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.