500W PSU RX6600'ı yakar mı?

WhereİsMyMind04

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi 500W bir PSU var Trendyol'dan hazır sistem almıştım onun ki içini acamadigim için markasini da bilmiyorum ama 8 pin kablosu var. Bende RX 6600 8 pin ekran kartı almayı düşünüyorum 2. el sizce sisteme bir sıkıntı çıkarır mı veya ekran kartını falan yakar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da dediğim gibi 500W bir PSU var Trendyol'dan hazır sistem almıştım onun ki içini acamadigim için markasini da bilmiyorum ama 8 pin kablosu var. Bende RX 6600 8 pin ekran kartı almayı düşünüyorum 2. el sizce sisteme bir sıkıntı çıkarır mı veya ekran kartını falan yakar mi?
Watt değeri yeter ama PSU'yu sadece Watt değeri ile nasıl birşey olduğunu ölçemeyiz marka model lazım.

Yüksek ihtimalle Rampage veya Turbox bir PSU. Hemen yakacak diye bir şey yok. Bütçeniz olduğunda değiştirmeniz iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı