50CC motosiklet ile uzun yol yapılır mı?

(FB)AQUA MURAT

Hectopat
Arkadaşlar selam. Mondial SFC 50 mini motorum var, orijinal motorla Beylikdüzü Tekirdağ Beylikdüzü göktürk gibi ortalama 100km uzun yol yaptım. En azından 50CC'lik motor için uzun yol sayılabilir. Yalova'dan Mersin'e gitmeyi düşünüyorum 2 saatte 1 dinlendirerek, ve yolda kamp da yapmayı düşünüyorum ama yol kenarında bir yere direk kamp kurabilir miyiz veya petrolleri daha mı güvenli olur? Petroller izin verir mi? Size sormak istedim.

Pek tavsiye edilecek bir şey değil, suç senin olduğu bir kazada sigortan yok diğer etkenler yorgunluk, bel ağrısı, motor şişmesi uzar gider liste 200 CC ile Tekirdağ - Zonguldak yaparken motoru atıp otobüse binecektim herkes bir değil tabii ki.

Hocam yorgunluk pek olmaz diye dusunuyorum 2 saatte 1 duracağım için motor şismez diye düşünüyorum sadece bu konuda tek çekindiğim şey kamp nerede yapabilirim olacak amacım gezmek zaten.

Hocam yorgunluk pek olmaz diye dusunuyorum 2 saatte 1 duracağım için motor şismez diye düşünüyorum sadece bu konuda tek çekindiğim şey kamp nerede yapabilirim olacak amacım gezmek zaten.

Bana göre 50 CC için 2 saat uzun bir süre yorulmam dersen sen bilirsin. Kamp için haritadan güzergahına bakıp koy veya sahil kenarları, mesire alanları gibi yerlere bakabilirsin yanına sinek ilacı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…