50CC'lik motor çok yavaş

AhmetAli02314

Centipat
Arkadaşlar 0 aldığım 50 CC motor 60'ta çok zorlanıyor. Öyle scooter tarzı da değil bayağı büyük bir motor. Sizce motorum rodajdan sonra zorlanmayı kesip biraz daha hızlanır mı? Zaten 50'lik motor çok bir şey beklemem ama yine de sorayım dedim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 0 aldığım 50 CC motor 60'ta çok zorlanıyor. Öyle scooter tarzı da değil bayağı büyük bir motor. Sizce motorum rodajdan sonra zorlanmayı kesip biraz daha hızlanır mı? Zaten 50'lik motor çok bir şey beklemem ama yine de sorayım dedim. Teşekkür ederim.
O motorun görebileceği maksimum hız 62 63. Yokuş aşağı belki 65 66.

Eğer 60 görüyorsa şükredin yani 50CC'den ne beklenir ki 250CC scooterimle 160'ı zor görüyorum. Soran olursa piaggio beverly 250 tourer

50cc motorların canı zaten 60'ta biterki senin 60'a bile gelmemen lazım çünkü rodajdasın.Kitapçığında kaçta gitmen gerektiğini sana söyler o hız ve deviri geçme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı