50GB'lık dosya silinmesine rağmen diskte yer yok

bimerfatih

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = Nvidia 3060 - 12GB
İşlemci = i9-9900K
Ram = 32GB
Merhaba. Detroit indirmiştim zamanında ve şimdi silmek istiyordum, dosyaları silmek için hepsini seçtim ama yanlışlıkla kısayol yaptım, daha sonra tekrar hepsini seçtim sildim ama diskte yer kaplamaya devam ediyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Detroit indirmiştim zamanında ve şimdi silmek istiyordum, dosyaları silmek için hepsini seçtim ama yanlışlıkla kısayol yaptım, daha sonra tekrar hepsini seçtim sildim ama diskte yer kaplamaya devam ediyor. Çözümü nedir?
kurulum doyalarını sildin mi, setup.exe vesaire o dosyalar

Kurulum doyalarını sildin mi, setup.exe vesaire o dosyalar.

Yazmama rağmen çıkmadı yani %100 silindi, program ekle veya kaldırdan da kaldır dedim ama hata verdi Windows'ta bulunamadı dedi kısaca.

WinDirStat ile hangi klasör kaç gb kaplıyor diye çok detaylı inceleyebilirsiniz.
efendim onlara gerek yok çünkü sildim ama nedense 50 gb yer kaplamaya devam ediyor

Sildiğin halde yer kaplıyorsa yerini düzgün bilmiyorsun şu an demek ki. O yüzden WinDirStat ile yerini bulabilirsin.

Efendim ben bu uygulamayı indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Sildiğin halde yer kaplıyorsa yerini düzgün bilmiyorsun şu an demek ki. O yüzden WinDirStat ile yerini bulabilirsin.

Ayrıca şu an aşağıda bütün dosyaları gösteren şey var ama hâla bulamıyorum.

Son düzenleme:
Hangi dosya nerede ve ne kadar yer kaplıyor diye ayrıntılı görebiliyorsunuz. Bilgisayarda olmaması gerekip, yer kaplayan dosyayı/klasörü bu şekilde bulabilirsiniz. Tek tuşla anında bulamazsınız tabi ki. Biraz araştırmanız lazım.
1737650990157.png

Diskte yer kapladığını nereden gördün ayarlar-uygulamalar kısmında mı? Eğer öyleyse arama çubuğuna depolama ayarları yazın, diskteki boş alanı gösterecektir. Hala yer kapladığını düşünüyorsanız yani silindiğinden eminseniz görev yöneticisinde Windows'a sağ tıklayın ve disk yönetimini seçip ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Diskte yer kapladığını nereden gördün ayarlar-uygulamalar kısmında mı? Eğer öyleyse arama çubuğuna depolama ayarları yazın, diskteki boş alanı gösterecektir. Hala yer kapladığını düşünüyorsanız yani silindiğinden eminseniz görev yöneticisinde Windows'a sağ tıklayın ve disk yönetimini seçip ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Diskte pek yer olmadığı için silmek istedim, C sürücümde 44 ya da 55GB vardı, 90 üzeri bir şey olması gerekirken aynı kaldı, alttaki dediğiniz ekran görüntüsü değil ama olmadığına dair ekran görüntüsü.

1737651421294.png

Oyunu lisanslı indirdiniz değil mi?
Oyun şu anda duruyor ve 58 GB yer kaplıyor. Galiba sadece uninstall dosyası silinmiş.
Sırasıyla Dosya Gezgini - D: diski - Games klasörlerine girip Detroit Become Human klasörüne sağ tıklayıp Özellikler'i seçin. Dosya boyutu 58 GB yazıyorsa sağ tıkladığınız klasörü geri dönüşüm kutusuna taşıyın ardından geri dönüşüm kutusunu boşaltın. Sonucu yazın geri dönüş yaparım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı