50TL civarı uçlu kalem önerisi

Scrikss graph-X alacaktım ama boyasının soyulduğunu gördüm. Metal, sağlam ve uzun yıllar götürebilecek bir kalem önerir misiniz?
Boyası soyulsa da problem çıkaracak bir uçlu kalem değil. 3 aydır kullanıyorum ondan önce arkadaşımda vardı, kendisi 2-3 yıldırlı kullanıyordu problem çıkarmadı. Sadece içinde uç kırılınca dağıtmanız gerekiyor. Bütçenizi arttırırsanız Faber-Castel TK-Fİne Vario Lüx öneririm.

Bu kalemin eğer tamamen kapanma özelliğiyle sürekli oynayıp bozmazsanız uzun yıllar kullanabilirsiniz gayet güzel kalem.

2 tane kalem göndereyim inceleyin.
1. kalem benim 6 yıldır kullandığım bir kalem. Çok memnunum ve yazma hissi çok güzel. Elleriniz büyükse fazla sıkıntı çekmezsiniz. Ben çekmiyorum ve şu ana kadar eli, elimden büyük birisini görmedim.

2. kalem arkadaşlarımın 10 yıldır falan kullandıkları bir kalem. Benim test ettiğime göre yazma hissi de çok güzel. Elleriniz büyükse ince olduğu için sıkıntı çekebilirsiniz.

Benim tavsiyem 1.kalem.

Boyası soyulsa da problem çıkaracak bir uçlu kalem değil. 3 aydır kullanıyorum ondan önce arkadaşımda vardı, kendisi 2-3 yıldırlı kullanıyordu problem çıkarmadı. Sadece içinde uç kırılınca dağıtmanız gerekiyor. Bütçenizi arttırırsanız Faber-Castel TK-Fİne Vario Lüx öneririm.
Hocam baya aşar o bütçeyi. bu arada
1641740920307.png
şunun gibi diyorum metal derken yapı olarak

Scrikss graph-x gayet kaliteli bir kalem boyası soyulsa bile kullanılır fakat ağır bir kalemdir kendisi. @xAnjee nin önerdiği kalemi tavsiye etmem. Fazla sinir bozucu bir yapısı var ve ucu açmak vs uğraştırıcı. Onun dışında benim bildiğim metal bir kalem yok olsa bile ağır oldukları için kullanmıyorum yani pek önermem metal kalem.

@ArnoldSivastanegezer nın önerdiği Grip 1347 benim de almayı düşündüğüm ve sevdiğim bir kalem fakat bugün babam fabrikada kullandığını ve tutma kısmının soyulup yırtıldığından bahsetti. Buna rağmen dikkatli kullanılırsa uzun yıllar götürebilecek bir kalem diye düşünüyorum.

2 tane kalem göndereyim inceleyin.
1. kalem benim 6 yıldır kullandığım bir kalem. Çok memnunum ve yazma hissi çok güzel. Elleriniz büyükse fazla sıkıntı çekmezsiniz. Ben çekmiyorum ve şu ana kadar eli, elimden büyük birisini görmedim.

2. kalem arkadaşlarımın 10 yıldır falan kullandıkları bir kalem. Benim test ettiğime göre yazma hissi de çok güzel. Elleriniz büyükse ince olduğu için sıkıntı çekebilirsiniz.

Benim tavsiyem 1.kalem.
Hocam 1.yi alacağım ama rengine karar veremedim öneriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı