Hank J Wimbleton
Hectopat
Scrikss graph-X alacaktım ama boyasının soyulduğunu gördüm. Metal, sağlam ve uzun yıllar götürebilecek bir kalem önerir misiniz?
Scrikss graph-X alacaktım ama boyasının soyulduğunu gördüm. Metal, sağlam ve uzun yıllar götürebilecek bir kalem önerir misiniz?
Boyası soyulsa da problem çıkaracak bir uçlu kalem değil. 3 aydır kullanıyorum ondan önce arkadaşımda vardı, kendisi 2-3 yıldırlı kullanıyordu problem çıkarmadı. Sadece içinde uç kırılınca dağıtmanız gerekiyor. Bütçenizi arttırırsanız Faber-Castel TK-Fİne Vario Lüx öneririm.Scrikss graph-X alacaktım ama boyasının soyulduğunu gördüm. Metal, sağlam ve uzun yıllar götürebilecek bir kalem önerir misiniz?
Hocam baya aşar o bütçeyi. bu aradaBoyası soyulsa da problem çıkaracak bir uçlu kalem değil. 3 aydır kullanıyorum ondan önce arkadaşımda vardı, kendisi 2-3 yıldırlı kullanıyordu problem çıkarmadı. Sadece içinde uç kırılınca dağıtmanız gerekiyor. Bütçenizi arttırırsanız Faber-Castel TK-Fİne Vario Lüx öneririm.
Dediğinizi anladım. Tam kasa metal olucaksa Scrikss Graph-X en iyi tercih. Boyası kolay kolay sökülmüyor. Çizseniz bile izi kalıyor. Sadece derin izlerde sökülüyor.Hocam baya aşar o bütçeyi. bu arada Eki Görüntüle 1265640 şunun gibi diyorum metal derken yapı olarak
Hocam 1.yi alacağım ama rengine karar veremedim öneriniz var mı?2 tane kalem göndereyim inceleyin.
1. kalem benim 6 yıldır kullandığım bir kalem. Çok memnunum ve yazma hissi çok güzel. Elleriniz büyükse fazla sıkıntı çekmezsiniz. Ben çekmiyorum ve şu ana kadar eli, elimden büyük birisini görmedim.
2. kalem arkadaşlarımın 10 yıldır falan kullandıkları bir kalem. Benim test ettiğime göre yazma hissi de çok güzel. Elleriniz büyükse ince olduğu için sıkıntı çekebilirsiniz.
Benim tavsiyem 1.kalem.
Hocam 1.yi alacağım ama rengine karar veremedim öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.