Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hocalarım herkese iyi günler. Yaz boyunca paramı biriktirdim ve iPhone 15 almak için niyetlendim. Güncel kasamda 52 bin TL var. Uzun zaman Samsung kullandım ve bir farklılık olmasını istiyorum. iPhone almak istiyorum. Sizce günümüzde iPhone 15 almak mantıklı mı? Bu ay içinde iPhone telefonlara zam beklemeli miyiz?
Merhaba hocalarım herkese iyi günler. Yaz boyunca paramı biriktirdim ve iPhone 15 almak için niyetlendim. Güncel kasamda 52 bin TL var. Uzun zaman Samsung kullandım ve bir farklılık olmasını istiyorum. iPhone almak istiyorum. Sizce günümüzde iPhone 15 almak mantıklı mı? Bu ay içinde iPhone telefonlara zam beklemeli miyiz?
Hocam bence mantıksız çünkü iPhone yazılım sorunlarını giderebilmiş değil. Ayrıca şarj konusundada gerideler, sırf fotoğraf çekimi veya imaj istiyorsan alabilirsin ama oyun için alacaksan uzak dur. Ayrıca Samsung S25 modellerine de bir bak istersen hem fotoğraf çekimi hem hızlı şarjı, batarya süresi ve yapay zekası da çok gelişmiş.
IPhone'lara artık zam gelmez hatta ve hatta indirime bile girebilir 17 için hazırlık yapıyor Apple 17 çıktıktan sonra her yıl olduğu gibi önceki serilere indirim uygulanacaktır. Asıl soruya gelirsek 60Hz telefona 50.000 asla verilmez 20.000 TL'lik General Mobile bile 120Hz geliyor artık. Düz serileri Pro modele teşvik olarak düşünebilirsiniz.
Üstteki arkadaşın dediği gibi hem ekran farkı olacak hemde bence telefona o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Ben 16 Pro Max kullanıyorum fakat 13 Pro olsa da olurdu yani sıkıntı değil.
Hocam, A56 alın; 128 GB, 4-5 yıl kullanırsınız ve kamera dışında iPhone 15’ten daha iyi performans verir. Kalan para ile altın alabilir veya eğitiminiz için (eğer YKS hazırlanıyorsanız) ihtiyacınız olan piyasadaki bütün kitapları alırsınız.