51.999 TL'ye iPhone 15 alınır mı?

Forumdakilerin de dediği gibi, alacaksanız Pro modelinden hiçbir zaman şaşmayın. Apple ne zaman 120 Hz yaparsa düz modellerini o zaman tutacak; düz modeller gene de tutuyor da gene de siz Pro modelinden şaşmayın. Hem tasarımı daha iyi hem de eylem düğmesi var; 15’in düz modelinde yok onun gibi.

Hocam, A56 alın; 128 GB, 4-5 yıl kullanırsınız ve kamera dışında iPhone 15’ten daha iyi performans verir. Kalan para ile altın alabilir veya eğitiminiz için (eğer YKS hazırlanıyorsanız) ihtiyacınız olan piyasadaki bütün kitapları alırsınız.

15 istiyor hocam arkadaş, Samsung istemiyor. Basa basa yazmış.

Hocam, A56 alın; 128 GB, 4-5 yıl kullanırsınız ve kamera dışında iPhone 15’ten daha iyi performans verir. Kalan para ile altın alabilir veya eğitiminiz için (eğer YKS hazırlanıyorsanız) ihtiyacınız olan piyasadaki bütün kitapları alırsınız.
A56 işlem gücü olarak 15'i nasıl geçiyor dayı?

Hocalarım ikinci el cihaz almak istiyorum fakat iPhone alırken ikinci el nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum.

Siz almak isterseniz eğer ki pil 100 ile 90 aralığında bakın temiz darbe vs olmamasına bakın servis geçmişi var mı yok mu bakın en önemliside kutu fatura var mı ona bakmak.

A56 işlem gücü olarak 15'i nasıl geçiyor dayı?

+ iPhone 15 istiyor arkadaş Samsung'dan sıkıldım dermişcesine konuşmuş arkadaşta A56 öneriyor 😑

Merak ettim A56 nasıl performans açısından 15'ten daha iyi?

Konu sahibi olarak bu tatsızlıktan dolayı özür dilerim sadece merak ettiğim şey günümüzde iPhone 15 alınır mı? Yanıtlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar herkese.

Konu sahibi olarak bu tatsızlıktan dolayı özür dilerim sadece merak ettiğim şey günümüzde iPhone 15 alınır mı? Yanıtlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar herkese.

Apple zorunlu ise alınabilir, iyi ve iş görecek cihazdır. Tek eksiği kısılmış bir model olmask. Onun dışı Apple zorunluluğu yok ise biraz bütçe artarsa Honor Magic 7 Pro, artmazsa S25+ öneririm. Daha iyiler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı