512 GB M.2 SSD önerisi

Önerebilir misiniz? Benim anakarta uygun ve okuma yazma hızlarını da tar misiniz?
Exceria G2 2100/1700 hıza sahip. Tabi DRAM sayesinde 100GB gibi dosyayı stabil hızda aktarıyor. DRAM'siz modeller hız düşmesine sahip oluyorlar.

DRAM'siz olarak önerim SN580 ise 4000/4000 civarında olması lazım. Anakartınız Gen 3 olduğu için bu değer size 3.5GB/s şeklinde döner.

Exceria G2 2100/1700 hıza sahip. Tabii DRAM sayesinde 100GB gibi dosyayı stabil hızda aktarıyor. DRAM'siz modeller hız düşmesine sahip oluyorlar.

DRAM'siz olarak önerim SN580 ise 4000/4000 civarında olması lazım. Anakartınız gen 3 olduğu için bu değer size 3.5GB/s şeklinde döner.

Ben Fortnite vs CS2 oynuyorum bir de Windows ve Linux kuracağım sizce işimi görür mü hocam?

Ben Fortnite vs CS2 oynuyorum bir de Windows ve Linux kuracağım sizce işimi görür mü hocam?
Evet görür. Oyunlar için SSD hızları pek birşey ifade etmiyor. İşletim sistemi içinde kritik sayılmaz, gündelik kullanımda 10GB ile 1GB arasındaki farkı göremezsiniz.
İş aktarmaya gelince değeri belli oluyor.

DRAM'siz bir model, eğer Windows kuracaksanız bu daha uygun:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...-express-3-0-500-gb-m-2-fiyati,497380750.html

OEM SSD'de pek önermem zaten. Laptop çıkması ve yazılımsal destekleri olmayan modeller. Eli yüzü düzgün ama DRAM'siz daha iyi seçenekler var SN5000, SN580 gibi.

Bende bu SSD almayı düşünüyorum laptopum için önerir misiniz bazı yorumlarda sorun yaşayan olmuş ama bu fiyata başka iyi SSD de yok.

Hocam peki çok ısınır mı?
Masaüstü bilgisayarlarda pek sıkıntı olmuyor ama istiyorsanız SSD soğutucu alabilirsiniz.

Bende bu SSD almayı düşünüyorum laptopum için önerir misiniz bazı yorumlarda sorun yaşayan olmuş ama bu fiyata başka iyi SSD de yok.
Bi ara HepsiBurada 1300TL'ye satıyordu:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...t-c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,524422620.html

Beklemek istemiyorsanız pek yapacak birşey yok. DRAM'siz alternatif belki SN580 tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı