512 GB SSD i5 işlemci mi 1TB SSD Ryzen 5 sistem mi?

MrScarySausage

Femtopat
Daha fazla  
Bahsettiğim özelliklerdeki 2 laptop arasından birini alacağım. Kuzenim i5 alman daha iyi olur dedi ancak sen yine de bir foruma sor dedi. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Ben Acer espire 3 kullanıyordum. Ve kapağı çok kolay açılıyordu. 5 yıl kullandım ve toplam 4 kez tamire gitti Acer nitrodada öyle bir şey olur mu?

Maalesef hiç Acer nitro kullanmak nasip olmadı ama kullanıcı yorumlarında gayet iyi olduğu yazıyor zaten Acer iyi markadır sorun olacağını zannetmiyorum.

İki ürün de gayet iyi hemen hemen aynı özellikler işlemci ve depolama haricinde tabii ki. Performans ısınma konusunda Victus daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Acer ısınma konusunda şikayeti vardı. Victus kullanan arkadaşımda gerek tasarım gerek de donanım mimarisi ile gayet güzel performans veriyordu. Depolama çok sıkıntı değil alırken yükseltme seçeneğin olabiliyor veya sonradan kendin de ekliyebilirsin. Önemli olan işlemci ve ekran kartı ekran kartı olarak ikisi aynı ancak günümüzde ne kadar performanslı tartışılır. Güzel ancak bütçe olarak bakıldığında farklı bilgisayarlar bakılabilir. Özellikle taşıma söz konusu olmasaydı güzel bir masaüstü toplanırdı bu donanıma göre. Ancak tasarım da önemli bir konu daha fazla çekici hale getirebiliyor. İşlemci olarak da elbette Ryzen 5 biraz daha performans gösterebilir. Tercih sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı