512 GB SSD oyun için yeterli mi?

maleniaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptop alacağım ve 512 GB SSD var yeterli mi?
Oynayacağım oyunlar.
GTA V
Pes 2021.
CS:GO
Valorant.
The Long Dark.
Witcher 3
Ve bazı ücretsiz oyunlar.
Belki ileride fazla yer kaplayan oyun oynamak istersem silerim bunları.
Uzun yıllar kullanmak istiyorum laptopu sonradan ekleme yapma işi bir 4 sene içinde imkanı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar laptop alacağım ve 512 GB SSD var yeterli mi?
Oynayacağım oyunlar.
GTA V
Pes 2021.
CS:GO
Valorant.
The Long Dark.
Witcher 3
Ve bazı ücretsiz oyunlar.
Belki ileride fazla yer kaplayan oyun oynamak istersem silerim bunları.
Uzun yıllar kullanmak istiyorum laptopu sonradan ekleme yapma işi bir 4 sene içinde imkanı yok.

Bu oyunlar için yeterli hocam.

Eğer 4 sene hiç ekleme yapmayacaksanız yeterli gelmeyebilir. Eğer sadece oyun oynuyorsanız iş için, okul için, internetten başka şeyler yüklemeyecekseniz belki yeterli olabilir.

Eğer 4 sene hiç ekleme yapmayacaksanız yeterli gelmeyebilir. Eğer sadece oyun oynuyorsanız iş için, okul için, internetten başka şeyler yüklemeyecekseniz belki yeterli olabilir.

3 sene yükseltme yapmayı düşünmüyorum fakat sonra belki yükseltirim 3 sene içinde hem okul hem de dediğim oyunlar için kullanacağım.

Bu oyunlar, Windows ve Windows programları ile tahmini 220 GB kaplayacaktır. Sizin kullanımınıza göre 3 sene boyunca götürebilir. Tamamen size bağlı. Bu arada SSD M.2 mi yoksa SATA mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı