512 GB SSD oyun için yeterli mi?

• Konuyu başlatan 744870
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.245

744870

Picopat
512 GB SSD var bende. Valorant, CS2, The Finals, GTA 5 FiveM, Assetto Corsa trafik modu ya da başka mapler grafik moduyla, ETS 2 multiplayer, Forza Horizon 5 için yeter mi?

Her türlü 1TB almak zorundasın. çünkü en basit örneği GTA5. eskiden 74GB depolamaya sahipti bir güncelleme ile 110GB'a yükseldi. Özellikle Windows'u ssd'ye atacaksan kesinlikle 1TB şart. bu hem geleceğe yatırım olur hem de malum oyunların depolaması git gide yükseliyor. o yüzden 1TB en mantıklısı.

512 GB SSD var bende. Valorant, CS2, The Finals, GTA 5 FiveM, Assetto Corsa trafik modu ya da başka mapler grafik moduyla, ETS 2 multiplayer, Forza Horizon 5 için yeter mi?

Hocam ben de 512 GB M.2 kulkanıyorum. İçinde Windows, Devour, Forza Horizon 4, Forza Horizon 5, Valorant ve Adobe uygulamaları var. Ve şu an 60GB boş yerim var.

Saydıkların için yeterli gelebilir ama az yerin kalır. Bu da SSD sağlığı için olumsuz etkiye sebep olabilir. İlerde haliyle yeni oyunlar eklemek isteyeceksin. Oyunseverler için günümüzde 1 TB bile yeterli kalmayabiliyor. AOE3, COD2, CS2, ETS2, Forza 4, FC24, PES21 ve GTA5 ile 500 GB aştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı