X xemreyz Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı?
Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı?
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 28 Kasım 2022 #2 xemreyz dedi: Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama doğum gününde sigara almak bana pek mantıklı gelmiyor. Başka sevdiği şeyler varsa onlardan almanız daha iyi olur.
xemreyz dedi: Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama doğum gününde sigara almak bana pek mantıklı gelmiyor. Başka sevdiği şeyler varsa onlardan almanız daha iyi olur.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 28 Kasım 2022 #3 Tekelde bulunur hocam.
X xemreyz Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 Lucky7 dedi: Bilmiyorum ama doğum gününde sigara almak bana pek mantıklı gelmiyor. Başka sevdiği şeyler varsa onlardan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kız istedii , başka ne alabilirim ? müziği , giyimi seviyor AnotherJourney dedi: Tekelde bulunur hocam. Genişletmek için tıkla... bakayım bi
Lucky7 dedi: Bilmiyorum ama doğum gününde sigara almak bana pek mantıklı gelmiyor. Başka sevdiği şeyler varsa onlardan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... kız istedii , başka ne alabilirim ? müziği , giyimi seviyor AnotherJourney dedi: Tekelde bulunur hocam. Genişletmek için tıkla... bakayım bi
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Kasım 2022 #5 xemreyz dedi: Kız istedii, başka ne alabilirim? Müziği, giyi mi seviyor Bakayım bir Genişletmek için tıkla... Doğum günündede sigara isteyeni ilk defa gördüm buldunuz mu peki zaten 1 haftada bitirecek ama olsun.
xemreyz dedi: Kız istedii, başka ne alabilirim? Müziği, giyi mi seviyor Bakayım bir Genişletmek için tıkla... Doğum günündede sigara isteyeni ilk defa gördüm buldunuz mu peki zaten 1 haftada bitirecek ama olsun.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 29 Kasım 2022 #6 Lucky7 dedi: Doğum günündede sigara isteyeni ilk defa gördüm buldunuz mu peki zaten 1 haftada bitirecek ama olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiği şey bu. Dediğiniz gibi 1 hafta da biticek ama hoş görünüyor.
Lucky7 dedi: Doğum günündede sigara isteyeni ilk defa gördüm buldunuz mu peki zaten 1 haftada bitirecek ama olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiği şey bu. Dediğiniz gibi 1 hafta da biticek ama hoş görünüyor.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 29 Kasım 2022 #7 AnotherJourney dedi: Hocam bahsettiği şey bu. Dediğiniz gibi 1 hafta da biticek ama hoş görünüyor. Eki Görüntüle 1588494 Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz ağzında kimse görmez onun yerine sigara kutusu istese metal ve süslü olanlardan daha iyi.
AnotherJourney dedi: Hocam bahsettiği şey bu. Dediğiniz gibi 1 hafta da biticek ama hoş görünüyor. Eki Görüntüle 1588494 Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz ağzında kimse görmez onun yerine sigara kutusu istese metal ve süslü olanlardan daha iyi.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 29 Kasım 2022 #8 xemreyz dedi: Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tütüncüde.
xemreyz dedi: Kayseri'de yaşıyorum, kiz arkadaşın doğum günü var. Kalp filtreli sigara almak istiyorum nereden bulurum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tütüncüde.
E Erdem001 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #9 Hocam halen ihtiyacınız varsa Instagram:kalplisigaraco.m
X xemreyz Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #10 Erdem001 dedi: Hocam halen ihtiyacınız varsa Instagram:kalplisigaraco.m Genişletmek için tıkla... tütüncüden buldum hocam sağolun yine de.
Erdem001 dedi: Hocam halen ihtiyacınız varsa Instagram:kalplisigaraco.m Genişletmek için tıkla... tütüncüden buldum hocam sağolun yine de.