5250 TL bilgisayar toplama

whitemacchiato

Hectopat
Bütçem maksimum 5250TL. Alttaki linklerdeki gibi bir masaüstü toplamak istiyorum. Bir de 400-500TL arası monitör tavsiyelerinizi alabilirim. Fikirleriniz için teşekkürler.

kasa+güç kaynağı
SSD
HDD
GPU
CPU
anakart
RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Seçtiğiniz kasayı en kötü girişin girişinin girişi sisteminde alırsınız. Neyse şaka bir yana, o kasayı giriş seviyesi sistemlerde almak daha iyi olur. Bu sisteme yakışmaz. Bence.

SSD olarak 860 EVO tercih edin.

Sizin yerinizde olsam, İ5 8600K veya sığıyorsa İ7 8700 tabanlı bir sistem alırdım.
Seçtiğiniz kasayı en kötü girişin girişinin girişi sisteminde alırsınız. Neyse şaka bir yana, o kasayı giriş seviyesi sistemlerde almak daha iyi olur. Bu sisteme yakışmaz. Bence.

SSD olarak 860 EVO tercih edin.

Sizin yerinizde olsam, İ5 8600K veya sığıyorsa İ7 8700 tabanlı bir sistem alırdım.

Çözüm
Bence her şey güzel,SSD konusunda haklı arkadaş .

Şimdiden Hayırlı olsun.

Fikirleriniz için saolun. Tavsiyeleriniz doğrultusunda işlemciyi i7-8700 ile değiştiriyorum. Bütçem şuan kısıtlı olduğu için ram'i 16 GB yerine 8 GB alıyorum. SSD ile +8 GB ram'i sonradan alacağım. Kasanın sadeliği hoşuma gitmişti ama sisteme zararı olur derseniz değiştirebilirim. Teşekkürler.

Edit: Anasayfadan ekran kartlarının fiyatlarının düştüğünü gördüm. Türkiyede henüz bu düşüş olmadı. Ekran kartını burdan alırsam 500 lira kar ediyorum. Sizce burdan mı alayım?

Son düzenleme:
SENTOR-1070 ARMOR / AMD RYZEN 5 1600 / MSI 1070 Ti ARMOR 8G / 8GB DDR4 / 1TB Disk / Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Merhaba, başlığı gördüm ve bunu paylaşmak istedim. Fiyatı tam senin istediğin şekilde ve içinde 1070ti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…