525M Bilgisayarım gereksiz kasıyor

Ege53

Femtopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar daha dün akıcı kullandığım bilgisayarımı şimdi kullanamıyorum. Oyunlar içinde gereksiz kasıyor 200 FPS oynadığım oyunu 10 FPS oynuyorum ben virüs bulaştı zannettim fakat Windows Defender'dan kontrol ettiğimde virüs yoktu. Görev yöneticisinde boştayken RAM yüzde 20 ile 30 arasında. Ben de Windows Defender'i kapattım komple ondandır diye düşündüm fakat hala oluyor. Sistemim: 4 GB RAM, i5 2.40GHz NVIDIA 525M. Sistemim kötü ama sistemimden kaynaklandığını düşünmüyorum internette sonuç da bulamadım, sizce çözümü var mıdır? Sınava hazırlandığım için çok oyun oynamıyorum ama kafa dağıtmak için oynuyordum bu durumda hiçbir şey oynayamıyorum. Çok fazla uygulama vs. yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi yazmışsınız fakat oynadığınız oyunu yazmamışsınız.
Minecraft 1.16.1
Kaspersky indirip, taratın.
MSI Afterburner değerleriniz nedir?
afterburner ı hiç duymadım ve ne olduğunu bilmiyorum kaspersky indirip taramasını yapacağım
Kaspersky indirip, taratın.
MSI Afterburner değerleriniz nedir?
Bilgisayarın hava çıkışı yerinden sıcak hava çıkmıyor ve temizlemeyeli 5 yıl olmuştur aynı şekilde termal macunda o şekilde.bundan dolayı olabilirmi kasma sorunu ???
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı