53.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
53k

Kyen

Centipat
Daha fazla  
Bunu almanı öneririm üstünde değişiklikler yaptım sepete eklediğinde görebilirsin.

Intel 14400F ile 7500'ün farkları ne olabilir burada? Neden 7500 tercih ediyorsunuz?

Intel 14400F ile 7500'ün farkları ne olabilir burada? Neden 7500 tercih ediyorsunuz?

İleride işlemciyi değiştirmek isterse BIOS'unu güncelleyip yeni aldığı işlemciyi takması yeterli o yüzden AM5 tabanlı bir sistem önerdim LGA1700 tabanlı işlemciler şu an son dönemlerini yaşıyorlar ileride işlemcini yenileyeceğin zaman anakartını da değiştirmen gerekir.

Teşekkür ederim peki soğutucuyu sonradan almayı düşünüyorum çok ısınma yapar mı acaba?

Teşekkür ederim peki soğutucuyu sonradan almayı düşünüyorum çok ısınma yapar mı acaba?

Ryzen 7000 serisi işlemcileri biraz ısınıyor o yüzden sistem ile birlikle alırsan çok iyi olur.

Cevap için teşekkür ederim. Peki bir tık fazla verilip anakart yükseltilebilir mi? Ne düşünürsünüz?

Cevap için teşekkür ederim. Peki bir tık fazla verilip anakart yükseltilebilir mi? Ne düşünürsünüz?

B650 bir anakart almak çok daha iyi olur hem işlemciyi OC yapabilirsin hem de 2.bir M.2 SSD takabilirsin ayrıca BIOS flash özelliği de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…