Arkadaşlar 5300 TL gibi bir bütçem var ve en son. Hazır bir sistem almak istiyorum ama karar veremedim. Biraz anlıyorum tabii ama detaylı ince detayları bilmiyorum ve bu devirde de bu fiyata sağlam biraz sıkıntılı. Tek amacım olabildiğince yüksek kalitede ve akıcılıkta oyun oynamak. Nasıl bir sistem almalıyım? Yardımcı olabilecekler var mı?
Arkadaşlar 5300 TL gibi bir bütçem var ve en son. Hazır bir sistem almak istiyorum ama karar veremedim. Biraz anlıyorum tabii ama detaylı ince detayları bilmiyorum ve bu devirde de bu fiyata sağlam biraz sıkıntılı. Tek amacım olabildiğince yüksek kalitede ve akıcılıkta oyun oynamak. Nasıl bir sistem almalıyım? Yardımcı olabilecekler var mı?
PC HOCASI tarafından hazırlanan GG1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX 1650 ekran kartı INTEL i3-10100F işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
Benim yapacağım gibi yap bence.
RTX 3060 ekran kartına uyacak iyi bir apu sistem alacağım.
Sonra fiyatlar düşünce ekran kartını alacağım.
Bu alacağım APU sistemde zaten bana yeter şimdilik.
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GTX 1650 ekran kartı ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıyla
En ucuz Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kendime Ryzen 3 2200G'li bir sistem topladım. İşlemci hariç her şeyi elimden geldiğince üst seviye yaptım. Bugün elime ulaştı ve ilk testleri yaptım. Jet gibi çalışıyor. Ekran kartı fiyatları düştüğü an bu işlemciyi satıp güçlü bir işlemci ve ekran kartı alacağım. Şu an ekran kartlı sistem almak mantıklı değil. Bence benim gibi yapmalısın.