55.000 TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan Pday
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 83

Pday

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu benzeri birçok konu var farkındayım fakat bu konunun biraz farklı olmasını istiyorum. Bütçe üzerinden birçoğumuz Akakçe üzerinden sistem toplayabiliyoruzdur fakat eminim ki azınlık bir kısım teknik bilgilere hakim. Kasalar için verilen tavsiyeler için bazı yerlerde PSU'sunun çok kötü olduğu, örneğin ATX 2.0 olduğu vs. anakartlar için ise soğutucularının yetersiz, VRM'lerin az olduğu vs. gibi detayları görüyorum. Bütçem konuda belli. Hem bilgili arkadaşlar bizi aydınlatsın hem de istişare yapalım istiyorum. En azından benim gibi bütçelerde olup da kasa toplamak isteyen arkadaşlar içinde kafadaki sorular gitsin istiyorum.

ASUS Prime B650M-R ve Lexar NM790 seçeneği ile alınır.

O psu ile alınmaz aynı yerden satın aldığım IMOLA-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem 28.günde psu eritti.

İşte bunu demek istiyorum. İçindeki psu mesela bazı kasaların içinde ki psu'yu bile bilmiyoruz. Mesela attığınız sistemdeki anakartta soğutucu bile yok. Sadece işlemci ve gpu'yu takabilelim gerisi önemli değil anakartı gibi, bilmem yanlış mı düşünüyorum. Ya da gerçekten anakart önemsiz mi? M.2 için mesela soğutucu anakartta şart mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı