55.000 TL'ye kadar yol-yarış bisikleti önerisi

8sret

Kilopat
Merhaba, hem günlük kullanım hem de spor amaçlı bir bisiklet satın almak istiyorum. Şehir içinde kullanacağım. Günlük ortalama günlük ortalama 20 km civarı, hafta sonu kuvvetle muhtemel daha fazla kullanırım. Araştırmalarım endurance bisikletlerin benim kullanımım için uygun olduğu yönünde. Bu bağlamda 55.000 TL'ye kadar bisiklet önerilerine açığım. İlla 55.000'lik olmasına gerek yok parasını gerçekten hak eden hem konforlu hem de performansı tatmin eden bir model arıyorum. Konuyla alakalı bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Sana 105 setli bir canavar lazım. Yarış vb düşünüyorsan daha tepeye çıkabilirsin günlük , hobi kullanımda 105 en üst seviye.

Karbon kadro da bakabilirsin ama şehir içinde dikkatli gezmen lazım biraz hassas olabilir karbonlar.

Sana 105 setli bir canavar lazım. Yarış vb düşünüyorsan daha tepeye çıkabilirsin günlük , hobi kullanımda 105 en üst seviye.

Karbon kadro da bakabilirsin ama şehir içinde dikkatli gezmen lazım biraz hassas olabilir karbonlar.
Gerçekten öyle bende arka 105 orta aktarıcı tiagra karbon bir Giant var şehir içi çok iyi. Uzun yol falan ultegra güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı