55-60 bin TL 4070 Super sistem toplama

ArifEmreCLK

Centipat
Daha fazla  
Bu ekran kartı ile nasıl bir sistem toplanır? Bütçe 55-60 arası bir de bu modeli kullananlar memnun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 4070s var aldığım dönem fiyatlar böyle saçma sapan değildi kısacası fiyatına göre iyiydi. Son1-1.5 yıldır gelen güncellemeler çok bozuk NVIDIA'nın. Bu driver sıkıntıları oyunlarda çökmelere de sebep oluyor. O yüzden NVIDIA App kurmuyorum güncelleme stabilse yüklüyorum. İlla NVIDIA alacağım dersen alınacak iyi bir karttır. Ama F/P kartı değildir.

Hocam alan memnun fakat onun fiyatına 7900 XT var daha iyi bir kart. İlla NVIDIA istiyorsanız size şimdi sistem toplayabilirim.

Vallahi ustam NVIDIA kullandım bu zamana kadar bir sıkıntısını da görmedim ondan devam.

Bununla aynı performansı verecek bildiğin kart var mı?

Vallahi ustam NVIDIA kullandım bu zamana kadar bir sıkıntısını da görmedim ondan devam.

Bununla aynı performansı verecek bildiğin kart var mı?

Yeni çıkacak 9000 serileri iyi test sonuçları filan görünen onlara bakabilirsiniz özellikle 9070XT veya 7900XT. 7900XTX bunlara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…