P peebles Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Beni uzun süre götürebilecek, oyun ve yazılım için kullanacağım bir sistem arayışındayım. Konu hakkında pek bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Beni uzun süre götürebilecek, oyun ve yazılım için kullanacağım bir sistem arayışındayım. Konu hakkında pek bir şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
xXenom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.882 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Kalan bütçeye 1440p monitör alınabilir. Bu konu altında veya ayrı konu açarak 15 bin TL civarında 1440p monitör önerisi isteyebilirsin.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Kalan bütçeye 1440p monitör alınabilir. Bu konu altında veya ayrı konu açarak 15 bin TL civarında 1440p monitör önerisi isteyebilirsin.