55 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
52 Bin TL
Yahu anlamadım o ekran kartı o kasaya sığar mı?

Hazır sisteme eklediklerine göre sığar diye düşünüyorum.
Gördüğüm kadarıyla ekran kartı iki fanlı sığar ya.

Şöyle bir sistem buldum nasıl?

1707401006276.png

Gördüğümen kadarıyla ekran kartı iki fanlı sığar ya.

Ventus serisi en kötü seri. Almayın hocam. Bence benim attığımı alın.

Eki Görüntüle 2110645

Kötü hocam. Dediğim gibi ekran kartı hariç her parçadan kısıyorlar. Size attığım sistemin her parçası çok üst seviye.

Eki Görüntüle 2110645

Hayır hocam böyle bir şey yapmayın anakartın ve kasanın uyumuna dikkat edin. Ve kasanın ekran kartı uyumuna da dikkat edin ben bu konuda biraz dikkat etmedim ve ekran kartını çok zor takabilmiştim.

İlk attığım resimde kasanın boyutu yazıyor.

1707401423815.png

İkinci attığımda ise ekran kartının boyutları yazıyor.

1707401452571.png

Uyumludur diye düşünüyorum.

Hocam neden ısrarla aynı kasayı diretiyorsunuz? @Furkan Borak attığı sistem çok çok daha iyi.

Hocam 55 bin TL'ye alabileceğimin en iyisini istiyorum alabileceğimin en iyisi varken neden daha düşük bir sistemi alayım ki?

Hocam 55 bin TL'ye alabileceğimin en iyisini istiyorum alabileceğimin en iyisi varken neden daha düşük bir sistemi alayım ki?

Yanlış anlaşılmasın illa bu sistem olacak diye bir şey yok daha iyi bilen biri gelir çok daha iyi bir sistem önerir onu alırım.

Yanlış anlaşılmasın illa bu sistem olacak diye bir şey yok daha iyi bilen biri gelir çok daha iyi bir sistem önerir onu alırım.
Sadece ekran kartı düşük diye tüm sistem mi düşük oluyor yani? Sadece işlemciler arasında bile ne kadar fark var kendiniz bakabilirsiniz.

Ya kimse kendine çok iyiyim demez ama bu forumda az kişiye PC dizmedik hocam. Attığım sistem iyi işte. Bu fiyata daha iyisini alamazsınız zaten yüksek ihtimal alabileceğiniz en iyi sistemi attım. Attığınız sistemler leş. Benim attığımı yapıştırın geçin.

Artı olarak 55 K'ya sıvı soğutma + Ryzen 7 7800x3Dli bir sistem çok zor @Aylmfuha hocama sorabilirsiniz.

Ya kimse kendine çok iyiyim demez ama bu forumda az kişiye PC dizmedik hocam. Attığım sistem iyi işte. Bu fiyata daha iyisini alamazsınız zaten yüksek ihtimal alabileceğiniz en iyi sistemi attım. Attığınız sistemler leş. Benim attığımı yapıştırın geçin.

Artı olarak 55 K'ya sıvı soğutma + Ryzen 7 7800x3Dli bir sistem çok zor @Aylmfuha hocama sorabilirsiniz.
Kesinlikle. Ekran kartları arasında sadece 10FPS fark var, bu fark için bütün sistemi düşürmek aşırı mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı