Yusuo
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Şu bandrol zammı vs. bir şeyler vardı, toplama pcleri etkileyecek diyorlardı. Bugün gördüm, telefonları vs. de etkileyecekmiş %4 → %20'ye yazıyordu. Muhtemelen bu laptoplarıda etkileyecek. Bu yüzden acil kaliteli bi' gaming laptop almak istiyorum, gerçekten kalitesinden bizzat emin olduğunuz laptopları önerirseniz sevinirim. Piyasadaki tüm oyunları oynanabilir şekilde açsa yeterli, minecraft, cs, valorant, gta 5, ets 2 ve çeşitli küçük marka veya kişilerin yaptığı indie oyunlar genel olarak oyun tercihim, 1 TB ssd ve RTX ekran kartları tercihim ayrıca, 1TB kaliteli laptop yoksa yapacak bir şey yok 500 küsür Ssd'de razıyım veya RTX olmasa bile kaliteli bi ekran kartıysa değerlendirilir. En önemli kriterlerden biri de uzun süre gitmesi, bakımını ben zaten yeterli yaparım, uzun süre kendiliğinden gitmesin yeter. Kaç defa öneri konusu açtım bilmiyorum, adam bi' laptop atıyor, heh tamam bu olur diyorum tam, adamın biri geliyor şunun şurası böyle bunun şurası şöyle beni şüpheye düşürüyor, ne olur güzel bir laptop önerin mümkünse işin profesyonelleri ve deneyimlemiş olanlar. Bütçe aralığını geniş tutuyorum ama istediğim kriterlerde 40k TL'ye varsa onu almayı tercih ederim tabiki. Yani sırf bu bi' alt düzey laptoptan iyi diye 50 bin TL laptop'u almaya gerek yok, isteklerimi karşılasa yeter. Tam bilgili olmadığım için buraya soruyorum. Teşekkürler.
Bütçe aralığı:
40k-55k (babam 70kya kadar çıkıyor ama o kadar yüklenmek istemiyorum aileme, o yüzden maksimum 55k kendim belirledim sınır, bu bile fazla geliyor :/ Demek istediğim mecbursam bütçenin üstüne çıkabilirim)
Bir de acaba masaüstü alsam mı diye çok arada kalıyorum, daha önce masaüstü kullanmadım ama... Bu konuda da tavsiyelerinizi duymaktan mutluluk duyarım.
Bütçe aralığı:
40k-55k (babam 70kya kadar çıkıyor ama o kadar yüklenmek istemiyorum aileme, o yüzden maksimum 55k kendim belirledim sınır, bu bile fazla geliyor :/ Demek istediğim mecbursam bütçenin üstüne çıkabilirim)
Bir de acaba masaüstü alsam mı diye çok arada kalıyorum, daha önce masaüstü kullanmadım ama... Bu konuda da tavsiyelerinizi duymaktan mutluluk duyarım.