55 dolarlık bütçeyle Hydra eldiven almak mantıklı mı?

Makaleler
16
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Selamlar herkese, iyi günler dilerim. Yaklasık 55 dolarlık bir bütçem mevcut. Eldiven alasım var Hydra düşünüyorum ancak parça parça başka itemler alsam daha mı mantıklı olur bilemedim. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

İlk etapta eldiven almak çok mantıklı değil bence. Önce ana silahlara skin, sonra bıçak en son da eldiven şeklinde gitmek bana göre en mantıklısı. Sen bilirsin yine de.

Şu anda kullanmakta oldugum itemlerde memnun oldugum skinler var. Sadece M4A4 ve a1S'i değiştereceğim onları da ayrı bir bütçe ile yapacağım tabii. Yatırım olarak sizin görüşünüz nedir? https://steamcommunity.com/market/listings/730/★ Hydra Gloves | Rattler (Well-Worn) bunu almayı düşünüyorum.

Şu anda kullanmakta oldugum itemlerde memnun oldugum skinler var. Sadece M4A4 ve a1S'i değiştereceğim onları da ayrı bir bütçe ile yapacağım tabii. Yatırım olarak sizin görüşünüz nedir? https://steamcommunity.com/market/listings/730/★ Hydra Gloves | Rattler (Well-Worn) bunu almayı düşünüyorum.

Yatırımlık olarak bu tarz eldivenler (Bloodhound, Hydra) pek uygun değil, genelde fiyatını korumak dışında pek fiyat değişikliği yaşamıyorlar. Daha çok uzman eldivenleri vs. gibi üst seviye eldivenler artış gösteriyor. Oynamalık eşya dışında yatırımlık bakmanızı pek önermem bu eldivene.

Yatırımlık olarak bu tarz eldivenler (Bloodhound, Hydra) pek uygun değil, genelde fiyatını korumak dışında pek fiyat değişikliği yaşamıyorlar. Daha çok uzman eldivenleri vs. gibi üst seviye eldivenler artış gösteriyor. Oynamalık eşya dışında yatırımlık bakmanızı pek önermem bu eldivene.

Fiyatını korusun yine önemli değil düşmediği sürece. Peki 50-55 dolar civarlarında tavsiye ettiğiniz yatırımlık bir item ya da birkaç item var mı? Steam üzerinden değil de 3.parti (White market, D market gibi) sitelerden alacağım daha uyguna geliyor.

Bu iki item nasıldır hocam? Eldiven için. @wanetage

Fiyatını korusun yine önemli değil düşmediği sürece. Peki 50-55 dolar civarlarında tavsiye ettiğiniz yatırımlık bir item ya da birkaç item var mı? Steam üzerinden değil de 3.parti (White market, D market gibi) sitelerden alacağım daha uyguna geliyor.

Piyasa çok dengesiz şu anda. Son zamanlarda skin kiralama, Buff163'in Çin dışında kullanıma kapanması vs. derken piyasayı hep olumsuz etkileyecek değişiklikler yaşanıyor.

Operasyon geldiği zamanda birkaç hesaptan operasyon görevlerini tamamlayıp full operasyon kasası stoğu yapmak dışında net bir yatırım önerisi yapamayacağım ne yazık ki. Operasyonun ne zaman geleceği de belli değil.

bu iki item nasıldır hocam? eldiven için. @wanetage

Ocak ayında bu yana düzenli bir artış yaşamışlar ancak uzun vadede fiyatları sabit ilerler diye düşünüyorum. Oynamalık eşya olarak güzeller ama. Motorcu eldivenleri kaba durduğu için el sargılarını tercih ederdim ben.

Piyasa çok dengesiz şu anda. Son zamanlarda skin kiralama, Buff163'in Çin dışında kullanıma kapanması vs. derken piyasayı hep olumsuz etkileyecek değişiklikler yaşanıyor.

Operasyon geldiği zamanda birkaç hesaptan operasyon görevlerini tamamlayıp Full operasyon kasası stoku yapmak dışında net bir yatırım önerisi yapamayacağım ne yazık ki. Operasyonun ne zaman geleceği de belli değil.

Ocak ayında bu yana düzenli bir artış yaşamışlar ancak uzun vadede fiyatları sabit ilerler diye düşünüyorum. Oynamalık eşya olarak güzeller ama. Motorcu eldivenleri kaba durduğu için el sargılarını tercih ederdim ben.

Bende el sargılarını tercih ederim. Operasyonu düşündüm ancak kısa zaman sonra işe başlayacağım ve muhtemelen günde 3-4 maç harici zamanım kalmayacak belki bir süre giremem bile oyuna. Boşu boşuna beklemiş olurum ve oeprasyon bileti alsam da yanabilir yani. Yoksa envanterimide satıp 80-100 dolar yatırırım operasyona. Yine de operasyon geldiğinde kasasını satın alacağım uygun olursa. Stoklayıp kenara atacağım. Bir de bir tane bilet alıp koyacağım kenara ileride olurda değerlenir diye.

Hocam sanırım birkaç begendiğim item alıp (operasyon kasalarından ya da koleksiyonlardan) kenara atacağım. Biraz düşününde şu anda eldivenin mantıksız olduguna karar verdim. Bir de bu parayı tek bir iteme baglamanın saçma oldugunu düşündüm. Ama 1 yıl içerisinde hem bıçak hem eldiven alacağım. Bıçak olarak ilk bıçağım gut knife lore düşünüyorum.

Hocam sanırım birkaç begendiğim item alıp (operasyon kasalarından ya da koleksiyonlardan) kenara atacağım. Biraz düşününde şu anda eldivenin mantıksız olduguna karar verdim. Bir de bu parayı tek bir iteme baglamanın saçma oldugunu düşündüm. Ama 1 yıl içerisinde hem bıçak hem eldiven alacağım. Bıçak olarak ilk bıçağım Gut Knife Lore düşünüyorum.

Birincil amacınız yatırımsa tek bir eşya yerine birden fazla eşyaya bölmek daha mantıklı bir tercih olacaktır tabii ki. Operasyon öğelerinin sayısı da tamamen sınırlı olduğu için daha mantıklı olacaktır.

Birincil amacınız yatırımsa tek bir eşya yerine birden fazla eşyaya bölmek daha mantıklı bir tercih olacaktır tabii ki. Operasyon öğelerinin sayısı da tamamen sınırlı olduğu için daha mantıklı olacaktır.

Operasyona minimum 5-10bin TL yatırmayı planlıyorum mantıksızmı olur hocam?

Operasyona minimum 5-10 bin TL yatırmayı planlıyorum, mantıksız mı olur hocam?

Bence olmaz, en çöp operasyon eşyaları bile uzun vadede kâr getiriyor. Örneğin Girdap operasyonuyla gelen bu yama, çoğu kişi umursamadığı için adet sayısı oldukça sınırlı kaldı ve uzun vadede 3-5 dolarlardan 600 dolara dayandı:

Tabii paranın çoğunluğunu kasaya basmak daha garanti kâr olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı