Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 7 Temmuz 2015 #21 iDark dedi: Zaten kimse ciddiye almamış konuyu. Maksat eğlence, Recep Baltaş'da yorum yapmış eğer sakınca görse o kilitlerdi konuyu Genişletmek için tıkla... Gerçekten ciddiye mi aldınız. Fazla mı ciddi yazdım yoksa
iDark dedi: Zaten kimse ciddiye almamış konuyu. Maksat eğlence, Recep Baltaş'da yorum yapmış eğer sakınca görse o kilitlerdi konuyu Genişletmek için tıkla... Gerçekten ciddiye mi aldınız. Fazla mı ciddi yazdım yoksa
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #22 Sweet Leaf dedi: Gerçekten ciddiye mi aldınız. Fazla mı ciddi yazdım yoksa Genişletmek için tıkla... Yazdığınız iletiye bakılırsa, gerçekten öyle düşünüyormuşsunuz gibi geldi bana.
Sweet Leaf dedi: Gerçekten ciddiye mi aldınız. Fazla mı ciddi yazdım yoksa Genişletmek için tıkla... Yazdığınız iletiye bakılırsa, gerçekten öyle düşünüyormuşsunuz gibi geldi bana.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 7 Temmuz 2015 #23 Sorunsuz oynatır alın derim bu sistemi. Düşük bütçeli arkadaşlar için de GTA5, FC4, AC, CoD testlerini bekliyoruz.
Sorunsuz oynatır alın derim bu sistemi. Düşük bütçeli arkadaşlar için de GTA5, FC4, AC, CoD testlerini bekliyoruz.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 7 Temmuz 2015 #24 iDark dedi: Yazdığınız iletiye bakılırsa, gerçekten öyle düşünüyormuşsunuz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Halısınız en azından bir koymalıydım aynı olayı Recep Baltaş Oxford'un Kitabında ! | Technopat Sosyal konusunda @brk35 ile yaşamıştım. Mesajındaki gülücükleri sonra koydu.
iDark dedi: Yazdığınız iletiye bakılırsa, gerçekten öyle düşünüyormuşsunuz gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Halısınız en azından bir koymalıydım aynı olayı Recep Baltaş Oxford'un Kitabında ! | Technopat Sosyal konusunda @brk35 ile yaşamıştım. Mesajındaki gülücükleri sonra koydu.
D deepdark0 Ziyaretçi 7 Temmuz 2015 #25 Mükemmel bir antika olmuş. Bunu 2-3 sene sonra çok iyi fiyata satabilirsin. Testlerini bekliyoruz.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 7 Temmuz 2015 #26 20GB HDD'ye GTA V kurmaya kalkışırsak haritayı gözlerimiz kapalı dolaşmak zorunda kalırız
T Tekno bükücü Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #27 Gülmekten karnıma ağrılar girdi.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2015 #28 Zaten GTA V 60 GB oyunu hiç kuramazsın bile. Masaüstüne hobi olarak ikonunu atarsın ancak.
EmirAkdemir Megapat Katılım 23 Temmuz 2013 Mesajlar 252 Çözümler 2 Yer İstanbul 8 Temmuz 2015 #29 er36po dedi: Hayır, GTA V'i kaldırsa bile çalışmaz, "ben böyle bir kasada çalışmam" diye inada gire. Konunun ciddiyeti ne durumda? Öğrenci adamın halini bilirim. Genişletmek için tıkla... İşin şaka kısmı tabi bu, bu kadar vahim değil durum şükür. Dark Owl dedi: Cidden hangi siteden topladınız ? Genişletmek için tıkla... İnternette görünce fotoğrafı bir muzurluk yapayım dedim
er36po dedi: Hayır, GTA V'i kaldırsa bile çalışmaz, "ben böyle bir kasada çalışmam" diye inada gire. Konunun ciddiyeti ne durumda? Öğrenci adamın halini bilirim. Genişletmek için tıkla... İşin şaka kısmı tabi bu, bu kadar vahim değil durum şükür. Dark Owl dedi: Cidden hangi siteden topladınız ? Genişletmek için tıkla... İnternette görünce fotoğrafı bir muzurluk yapayım dedim
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #30 Grand Theft Auto V 20GB'lık harddiske sığmaz bile ancak gta IV olabilir bu sisteme .