550-600W PSU önerisi

@okuyanadam direkt güncellemeyi yapın, sorun devam ederse şu rehber işinize yarar. Bu arada DDU'yu sistemi Safe Mod ile başlatarak kullanmanız daha sağlıklı olur.

@okuyanadam direkt güncellemeyi yapın, sorun devam ederse şu rehber işinize yarar. Bu arada DDU'yu sistemi Safe Mod ile başlatarak kullanmanız daha sağlıklı olur.

Hocam yeni minidump dosyam şu şekilde buna da bakabilir misini acaba aynı hata mı?

Kasayı bilgisayarcıya götürdüm o denedi kullandı hiçbir sıkıntı çıkmadı

Yalnız bu da ilginç, "monitör kablosu sebep olabilir mi acaba?" dedirtti.

Hocam yeni minidump dosyam şu şekilde buna da bakabilir misini acaba aynı hata mı?

Evet 3 dosyada da hata aynı;

"VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed."

Bu arada hatanın çözümü ile ilgili şöyle bir paylaşım yapılmış, tek tek hepsini kontrol etmeniz faydalı olabilir.

"VIDEO_TDR_FAILURE (116)

Bu arada hatanın çözümü ile ilgili şöyle bir paylaşım yapılmış, tek tek hepsini kontrol etmeniz faydalı olabilir.

Hocam ilk başta monitörün yanında gelen DisplayPort(DP) kablosunu kullanıyordum onda hata verince farklı bir HDMI'a geçtim onda da aynı hatayı verince yine farklı bir HDMI ile denedim yani bu şu andaki 3. kablom ve aynı sorunu yaşıyorum ondan dolayı kablo problemini eledim gibi duruyor.

Bu hataya da bakacağım teşekkürler, yani siz diyorsunuz ki PSU kaynaklı değildir ancak internette her baktığım sorunda insanlar genel olarak düşük PSU(watt olarak) ile bu ani kapanmaları yaşıyormuş ondan emin olamıyorum.

"VIDEO_TDR_FAILURE (116)

Ve bir de hocam FurMark testinde pcnin kapanmaması sorunun ekran kartından kaynaklı olmadığını göstermez mi? Sonuçta derecesi de hem occt testinde hem de furmarkta iyi çıkıyor ekran kartının.

"VIDEO_TDR_FAILURE (116)

Ben Football Manager 2024 oynarken pc kapanıyordu şimdi God of War gibi sistem isteyen ve sistemi tam kullanan bir oyun ile deneyeceğim bakalım kapanma yapacak mı diye?

Son düzenleme:
PSU da olabilir tabii ama diğer bütün seçenekleri eledikten sonra hareket edilmesi daha doğru olur. Bir de OCCT testinde hata olmaması, PSU ihtimalini azaltıyor.
Eskisinde 10 dakika yapabilmiştim evet ama bu seferkinde 2.30 dakika yapabildim çünkü işlemci ısınıyor çok zarar vermek istemedim.

İşlemcim god of warda %100'e yakın kullanılıyor ve sıcaklığı 85-86 derece. Ekran kartı sıcaklığı ise 70 dereceyi geçmedi.

Eskisinde 10 dakika yapabilmiştim evet ama bu seferkinde 2.30 dakika yapabildim çünkü işlemci ısınıyor çok zarar vermek istemedim.

İşlemcim god of warda %100'e yakın kullanılıyor ve sıcaklığı 85-86 derece. Ekran kartı sıcaklığı ise 70 dereceyi geçmedi.
PSU da olabilir tabii ama sizin durumunuzda OCCT testinde hata olmaması bu ihtimali azaltıyor. Bir de diğer bütün seçenekleri eledikten sonra hareket edilmesi daha doğru olur.
İşlemcim %100'e yakın kullanıldığı zaman test-oyun fark etmez çok ısınıyor ancak %70-80 kullanımlarda 70 derecelere geri düşüyor bu da normal mi değil mi bilemiyorum öte yandan bu işlemci sıcaklığı bilgisayarın kendini resetlemesine sebep olur mu ki?

Geri
Yukarı