550 TL civarı mouse pad önerisi

Hocam mümkünse mousepadinizin fotoğrafını atma şansınız var mı?

Hocam adamakıllı fotoğraf bulamadım, şu ankirli olduğu için şu an çekmiyorum. Ama idare eder bir fotoğraf var, boyutu iyi kötü anlarsın. Bu arada mouse pad çok toz tutuyor ve hızlı kirleniyor, tozlar beyazda net belli oluyor. Fakat siyahta çok belli olacağını sanmam.

Dosya Ekleri

• IMG_1334.jpeg
    IMG_1334.jpeg
    370,6 KB · Görüntüleme: 15
Hocam adamakıllı fotoğraf bulamadım, şu ankirli olduğu için şu an çekmiyorum. Ama idare eder bir fotoğraf var, boyutu iyi kötü anlarsın. Bu arada mouse pad çok toz tutuyor ve hızlı kirleniyor, tozlar beyazda net belli oluyor. Fakat siyahta çok belli olacağını sanmam.

Harbiden büyükmüş bu yeter gibi peki ince mi? Bazı yerlerde ince diyor. Bir de kayma yapıyor mu?

Hocam benim için ince değil, ortalama bir kalınlığı var. İnternette kayma olayını illa görmüşsünüzdür, tabanı çok sağlam değil. Fakat kayma falan çok yaşamadım ben, rahatsız etmedi.
Şuan kullandığım mouse pad bunun neredeyse aynısı devrim geçirecem gibi.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    10 KB · Görüntüleme: 13
Arkadaşın attığı outlet modeller daha iyi olur normalde fiyatına göre. Onlara da bakabilirsin.

Şu an İyzico'da tam 500 TL olduğu için onu harcayayım diyorum. Sizinkide güzel gibi.

İyzico'ya kalanını atıp da alabilirsin Klasse'yi bu arada. Ama dediğim gibi, glorius fiyatına göre başarılı.

Şimdi o kadar vermek istemiyorum klavye falan da alacağım. Ben sadece boyuttan endişeliydim o yüzden Klasse'ye yönelmiştim ama şimdi siz atınca o da büyükmüş bayağı memnun eder gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı