Sürekli CS:GO oynuyorum. Fiyatıma uygun F/P ürünü güzel bir mouse alacağım. Önerisi olanlar söylerse sevinirim.
Eliniz küçükse Logitech g102 kullanıyorum çok memnunum öneririm sıfırı 400 civarı olması lazım.Sürekli CS:GO oynuyorum. Fiyatıma uygun F/P ürünü güzel bir mouse alacağım. Önerisi olanlar söylerse sevinirim.
Tartışmaya kapalı.![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
Rnkings sitesinden değil RTINGS sitesinden bakın.Hocam rnkings.com sitesi tutarsız sensör demiş testlerinde. Bende araştırıyordum çok hoşuma gitti mouse ama canımı sıktı bu inceleme.
Marka diye önerdin galiba ama sensör olarak daha iyi fareler mevcut...bu fiyatlara bulabileceğin en kaliteli mouse
![]()
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.