550 TL FPS oyunları için fare önerisi

Eğer baş parmağım yanda elim hafif sağa kayık dursun diyorsan Steel series Rival 300 ve 700 serisine bakabilirsin özellikle 300s çok güzeldir 2-3 senedir aktif olarak kullanıyorum. Eğer simetrik istiyorsan yine steelseries 650 serisine bakabilirsin.
Rezalet, eski fareler. Alınmaz.
 
Ağır, skatezleri adamakıllı kaymıyor. Kablosu da çok sert ayrıca. Artık bu işler çözüldü. Ptfe skatezler ve paracord kablolar çıktı. Bu saydığınız farelerde bu özellikler yok.

Ben saydığım mouslerı farklı mouse pad dokularıyla farklı tarz işlerde birçok kez kullandım fakat kaymama gibi. Bir sorunla karşılaşmadım. Kablo konusuna gelirsek de bu fiyat bandında paracord mouse bilmiyorum. Ayrıca arkadaş elinin biraz büyük olduğundan bahsetmiş sizin önerdiğiniz mouselar biraz küçük gelebilir diye bu mouseları önerdim hala bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu arada skatezleri çok defa söküp taktım hiçbir kayma problemi yaşamadım.
 
Kablosuz olursa, bu modeller iyi baya.

Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

 
Arkadaş konuyu neden e-spora kadar getiriyorsunuz ki ? Neden yeni mouse üretiliyor acaba ?
"Zamanında" iyi mouse sayılıyorlardı tabii. Belli ki eski ürünlerin bir eksiği, hatası vs. varmış ki yeni ürün çıkartıyor. Corsair Sabre RGB Pro tavsiye ederim. Alternatif olarak Razer Deathadder V2' de olabilir. V2 için kötü diyende, iyi diyende var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı