550 TL PSU önerisi

Bambooo

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
500W PSU bilgisayarım için yeterli. Aradaki fiyat farkına değer mi, hangisini önerirsiniz? Bu fiyata bunlardan başka önerebileceğiniz PSU var mı?

psu'da ucuza kaçmayın gerekirse diğer parçaları kısın

geçenlerde 700e düşmüştü buda belki tekrar indirime girer

Cylon'da kronik sorun olduğu söyleniyor sırf o yüzden almamıştım, 270 TL'ye satılıyordu, 400 TL'ye High Power eco br 500W almıştım.
Tavsiye ederim kullandığımı.

Bende 2 gün önce bu PSU'dan aldım fiyatı öbür PSU'lara göre çok ucuz kampanyada eğer sisteminiz imzadaki sistemse gayet yeterli gelir.

Mevcut PSU'm arızalandığı için değiştirmem gerekiyor o yüzden indirim bekleyemem hemen almam lazım.

Aero White güzel alabilirsin.

A550bn ile Aero white benzer zaten o yüzden Aero white daha mantıklı.

Aero White'da bulk cap Toshin Kogyo kapasitörler var. Japon dediğine çok da aldanmayın yani. Yine de fiyatına göre oldukça iyi bir güç kaynağı. VX Plus yerine tercih edilir, sağladığı güç değerleri de güzel. Korumaları da iyi.

Güç kaynağının hangi topolojiyi kullandığını bulamadım, iç yapısını görsem fikir sahibi olabilirdim belki ama doğru düzgün incelemesi de yok. E bu fiyata başka güç kaynağı da pek yok, Aero White alın.

Son düzenleme:
Konudaki tüm PSU'lar sırasıyla:

Aero White 650W >= A550BN > Cylon > VX Plus.

Aero White 650 grup düzenlemeli, ama her durumda 12v kanalı 60W kadar daha güçlü A550BN'den. A550BN'nin artısı Bronze sertifikalı olması, 550W da sisteme yetiyorsa ve elektrik faturasına az yansısın diyorsan A550BN alabilirsin.

Cylon zaten VX Plus'ın White sertifikalısı.

Bu bütçede LLC çıkacağını zannetmiyorum, maksimum Double Forward olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…