Aerkazs
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Özel Eğitim Öğretmeni
Fiyat olarak biraz daha aşağıda tutabiliyorum bütçeyi fakat önerin için teşekkür ederim. Ve şuan bende Teknobiyotik sitesindeki ürünler açılmıyor, hata veriyor.Kendim aşağıda bulunan sistemim de kullandım. Gayet yeterliydi. Lakin eski Corsair markasının kronik sorunlu olup sonradan düzeltilen VS serisinin ilk halinin parçaları bulunuyor. Ve sesli çalışıyor. Sistemine yeter, normalde kaliteli marka ama bu modeli değil. O yüzden önermem. Bu atacağım model gayet kaliteli, Thermaltake gibi markaların PSU modellerini üreten büyük marka. Ayrıca güç kaynağı seçerken verme dikkat edilmeli. 700W olması değil 12V kanalından kaç W verdiği ve kaliteli olup olmadığı önemlidir. Örneğin Bronze 600W ila 600W Gold arasında fark vardır. Örneğin Bronze modeli %75 verimli iken Gold %88 verimlidir. Biri 480W verir diğeri 570W gibi gibi. O Yüzden hem kaliteli ve 80+ sertifikası olmasına dikkat edin. Ayrıca bunu alın. High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Bütçe artırmanıza değer.