5500-6000 TL Yayın ve Gaming Sistem Toplama

Eğer sonradan yeni bir monitör almayı düşünüyorsan alabilirsin ama eğer öyle bir düşüncen yoksa niye GTX 1070 alıyorsun ki?

Elbette sonradan daha uyumlu bir monitörle sistemi güncellemeyi düşünüyorum. Şimdilik bir süre bu monitör ile götürüp ileride bunu 2. Monitör olarak kullanmayı planlıyorum. Ama şimdi bütçem buna yetiyor. Bu sisteme de uyumlu diye düşünmüştüm.

Sistemin herhangi bir eksikliği yok sanırım uyum açısından ?

@AlpNarcıkara 100 Lira aşması pek önemli değil.

Teşekkür ederim sistem önerin için, benim yaptığım sistemlere bir bakıp yorumlayabilir misin ? Sıvı soğutmadan şimdilik vazgeçtim, 1600 ile gelen wraith soğutucu bir süre işimi görecektir diye düşünüyorum. RX ekran kartlarına pek güvenemiyorum. Ezelden beridir nvidia'cıyım radeon'dan dilim yandı bir kere :)
Sıvı soğutma odaklı toplamıştım ben o sistemi, kendi topladığınız sistem gayet kuvvetli benim kine kıyasla. 1070 kesinlikle daha iyi 580'den topladığınız sistem de ki PSU hangi marka? Sadece 600W yazıyor büyük ihtimalle Corsair VS ama bakmak gerekir. Geri kalanı iyi ama anakart olarak ASrock X370 serisinden bir anakart öneririm üst seviye PC topluyorsunuz B350 az kalır.
@AlpNarcıkara 100 Lira aşması pek önemli değil.

Teşekkür ederim sistem önerin için, benim yaptığım sistemlere bir bakıp yorumlayabilir misin ? Sıvı soğutmadan şimdilik vazgeçtim, 1600 ile gelen wraith soğutucu bir süre işimi görecektir diye düşünüyorum. RX ekran kartlarına pek güvenemiyorum. Ezelden beridir nvidia'cıyım radeon'dan dilim yandı bir kere :)

Sıvı soğutma odaklı toplamıştım ben o sistemi, kendi topladığınız sistem gayet kuvvetli benim kine kıyasla. 1070 kesinlikle daha iyi 580'den topladığınız sistem de ki PSU hangi marka? Sadece 600W yazıyor büyük ihtimalle Corsair VS ama bakmak gerekir. Geri kalanı iyi ama anakart olarak ASrock X370 serisinden bir anakart öneririm üst seviye PC topluyorsunuz B350 az kalır.

Corsair VS 650W PSU ile güncellendi sistem. B350'nin en çok tercih edilen kuvvetli bir anakart olduğu söylendi bugün. Attığım sistemin siparişi verildi. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Sıvı soğutmayı kısmet olursa ileride ekleyeceğim. Umarım dediğiniz gibi anakarttan herhangi bir problem yaşamam. @AlpNarcıkara

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı