5500-6800 TL Laptop Tavsiyesi

Hangisi

  • Hp legion y720

  • Asus rog gl703

  • Msi ge62vr apache

  • Dell inspiron 7577

  • Asus fx503


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

ZEG

Hectopat
Katılım
15 Mart 2018
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Resimdeki bilgisayarlardan hangisi daha mantıklı olur?
Isınma, pil süresi, güneş ışığında ekranın gözükmeme yapmaması, fan sesi, klavyenin ve ses sisteminin iyi olması karşılaştıramadığım ama önemsediğim kriterler. Bunları da göz önünde bulundurursak hangi bilgisayar daha mantıklı olur.
Ayrıca şunu da belirtmeliyim DELL Inspiron 7577 GTX 1060 MAX Q imiş.

E3D25864-07C0-4396-9AA1-86C547556E2E.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel tercihiniz olmalı. MSI fazla pahalı onu geçin. Buradaki tüm PC'lerin soğutma performansları güzeldir. Ancak fan sesini tecrübe etmek gerek. Klavyesi arasında en iyisi olan MSI'ın klavyesidir, ardından Lenovo klavyesini öneriyorum.
Aralarında önerdiğim sıra olarak Lenovo, DELL, MSI, Asus.
 
IPS panel tercihiniz olmalı. MSI fazla pahalı onu geçin. Buradaki tüm PC'lerin soğutma performansları güzeldir. Ancak fan sesini tecrübe etmek gerek. Klavyesi arasında en iyisi olan MSI'ın klavyesidir, ardından Lenovo klavyesini öneriyorum.
Aralarında önerdiğim sıra olarak Lenovo, DELL, MSI, Asus.
Çok teşekkür ederim, benim de içime en çok lenovo sonra msi siniyordu.
 
Soğutma performansı, malzeme kalitesi, tasarım ve Steel Series oyun klavyesi ile GE62VR 7RF öneririm. Sonuçta bu kadar para verdikten sonra uzun yıllar kullanmak istersiniz.
 
Burda önemli detay daha var. Bir tek Asus Rog modelinde 17.3" ekran var. Ekran boyutu çok önemli değilse Dell ya da Asus FX503VM tercihim olurdu. Lenovo'nun tasarımı nedense berbat geliyor bana. Bizzat mağazada gördüm performansına bişey diyemem ama en azından bu kadar paraya insan tasarıma da bakar. Tabi kimisi de çok beğenmiştir onu bilemem.

GT-I9300 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
eğer oyun oynamak için alıyorsanız laptop önermem. sonuç olarak o kadar parçayı incecik laptopa sıkış tepiş dip dibe yerleştiriyorlar. bu da ısınmaya sebep oluyor. ayrıyeten ekran kartlarının çok yer kaplamaması için küçültülmüş çipsetlerini koyuyorlar. bu da 80-90 derecelere sebep olabilir. bu kadar yüksek bütçeniz varken normal kasa toplayın derim. bu arada illa laptop olmalı diyorsanız msi bir laptop alın. onlar bu işin ustaları :)
 
Ne zamandır donanımları takip etmediğim için seçim konusunda bir öneri veremeyeceğim ne yazık ki. Fakat bir önerim var. O da şudur ki kesinlikle ama kesinlikle 15.6" ekranda oyun oynanmaz. Oyuncu dizüstü bilgisayarı için kesinlikle en az 17.3" olmalı ekran boyutu. Bunun yanında deneyim haricinde 17.3" kasa da büyük oluyor haliyle. Parçalar daha rahat yerleşiyor kasa büyük olduğu için. Daha az ısınıyor. Dez avantaj olarak da ekran ile orantılı olarak her şey büyüdüğü için taşınabilirlik küçük ekranlılara göre daha zorlaşıyor tabikide.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı