5500 TL laptop önerisi

Merhababa

Decapat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
440
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhaba, 5500TL'ye kadar laptop arıyorum, sadece 15, 6” olması önemli onun haricinde pek bir isteğim yok oyun olarak sadece aoe2 oynarım yani oyun derdim yok, günlük kullanım için nasıl bir şey tavsiye edersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Düşük çözünürlük düşük ayarlarda oyun açar, ofis için işinizi görür, gereği olur mu bilemem ama isterseniz bir tane daha bellek yuvası var yükseltme için. Bence güzel bir bilgisayar ama ömrünün sonuna kadar bir ofis/eski oyun bilgisayarı olmak durumunda. Youtube'a işlemcinin adını yazıp benchmark'lara bakabilirsiniz.

---


Bu üsttekini şundan koydum (öncelikle bence satın alınmamalı ve evet 14 inç olduğunun farkındayım), bu fiyatta bence bir sıkıntı var. Bu "notebookstore" isimli mağaza hep bilgisayarlara ufak ufak "4 GB RAM TARAFIMIZDAN EKLENMİŞTİR" vs gibi ürünün orjinal parçalarını hep değiştiren ve yetkili serviste bu yüzden sıkıntı oluşturabilecek bir firma idi gördüğüm kadarıyla, burada soru&cevap kısmında orjinal denmiş ama ben gerçekten akıl erdiremiyorum. 512GB SSD ve bu işlemci bu fiyata mümkün değil (üstteki Intel işlemciden oyun anlamında çok daha iyi performans veriyor, kullandığınız veya başkalarının kullandığı laptoplara değil internette yığınla bulunan benchmark'lara bakmanız/inanmanızda fayda var). Sadece demek istediğim bence mesela bu linki başka birisi atmış olsa idi vs. almadan önce iyice düşünülmeli, bana şüpheli geliyor. Ama Ryzen 3 5300U olan laptop bulamıyorsanız (ben pek bulamadım) o zaman üstteki Dell Vostro 3500 işinizi gayet görür.

---

Edit:
Görüp kafa karıştırdığı için koymadığım bir bilgisayar, daha doğrusu üstteki Dell Vostro'nun Freedos hali:


Başlıkta 11. nesil yazıyor, hemen resmin altındaki özelliklerde 10. nesil yazıyor şimdi 10. nesil gelir diye bunu koymadım. Ama altında satıcı "11. nesildir" demiş, doğruysa şu dolar kurunda çok iyi fiyat alınır.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı