Üslubum kötü mü? Ne dedim size? Yanlış bilgi verdiniz ben de vermeyin, bilgilenip öyle konuşun dedim. Hiç Gigabyte kullandın mı? Bilgisayar kulaktan dolma bilgilerle önerilmez. Tüm kartlarda yaşandı ama Gigabyte ve Asus bunu çözdü. MSI hala çözemedi. BİOS güncellemeleri daha iyi diyorsun, Gigabyte AGESA 1.0.0.6 güncellemesini MSI'dan 3 gün önce verdi (Gigabyte AX370 Gaming 5 ve MSI X370 Xpower Gaming Titanium için.). Kalite diyorsun, ispatlayabilir misin? Hiç eline bir MSI ve Gigabyte anakarat alıp karşılaştırdın mı? Bu anakartlar için konuşuyorum mesela MSI'da olmayan Dual BIOS özelleiği Gigabyte'ta var. Technopat'ın ne yaptığıyla ilgilenmiyorum, sistem tavsiyelerini de beğenmiyorum zaten. Bu forumdaki tecrübeli kişiler de benim dediklerimin aynısını söyler. Ardışık okuma yazma hızına bakılıp SSD alınmaz, IOPS değerleri, bellek türleri, kontrolcü daha önemlidir. Bellek türlerini ve kontrolcülerini biliyor musun? Bir sürü kullanıcısı olması kaliteli veya parasını hak ettiği anlamına gelmez. 750 Watt da bu sistem için gereksizdir, mesela şu kasa onu sollar:
CoolerMaster MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa