5500 TL telefon önerisi

4.5G 3G'ye göre daha verimliydi, şarj daha iyi gidiyordu 5G de öyle ise ondan dolayı almak istemiştim belki de aralarında çok fark yoktur.
Sarjı zaten günü rahat çıkarıyor. Ortalama 7 saat üstünde, abartınca 11 saate kadar (uyurken Twitch'i açık unutmuştum) ekran süresi almıştım. Ama ekranı 60 hz kullanmıştım. Telefonda 120 hz kullanmak yerine sarjı uzun gitsin diye 60 hz kullanıyorum. Sonuçta Rainbow Six Siege oynamıyorum. İnstagram'da gezmek için neden 120 hz kullanayım :p. 7 saat çıkardığı günlerde sarj 80'lerden 20'lere düşecek şekilde kullanıyorum. Zaten DH'de bol bol ekran görüntüsü mevcut başka kullanıcıların da.
 
Son düzenleme:
Telefon bugün elime ulaştı malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi. Ekranda hafif sarı bir filtre var gibi sizde de öyle mi?(göz rahatlığı kalkanı kapalı beyaz dengesi en soğukta)
 
Telefon bugün elime ulaştı malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi. Ekranda hafif sarı bir filtre var gibi sizde de öyle mi?(göz rahatlığı kalkanı kapalı beyaz dengesi en soğukta)
Gibi sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam göz kalkanı açık sanmıştım bir kere ama emin değilim. Uzun zamandır da göz kalkanı ile kullandığımdan onun sarıldığına bile alıştığım için şu an emin olamıyorum göz kalkanı olmadan sarı mı değil mi :D. Kapatıp beyazlara baktım biraz hiç öyle gelmedi şu an. Zaten ilk kez amoled ekrana geçtiğim için benim için yeterince canlı renkler :D.
Telefonun kamerası nasıl peki? Ben de almayı düşünüyorum da siz kullananların yorumları çok daha sağlıklı olur.
Kamerayla çok uğraşmadım ama şu ana kadar kullandığım kameralar içinde renkleri gerçeğine en yakın çeken kamera. İlk aldığımda arkadaşlarla gezerken telefonun çektiği fotoğrafları çok beğendiler. Bunun dışında gece çekimi ve ön kamerayı DH konusunda sevmeyen insanlar var fakat bende kötü bir hissiyat oluşturmadı.
 
Gibi sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam göz kalkanı açık sanmıştım bir kere ama emin değilim. Uzun zamandır da göz kalkanı ile kullandığımdan onun sarıldığına bile alıştığım için şu an emin olamıyorum göz kalkanı olmadan sarı mı değil mi :D. Kapatıp beyazlara baktım biraz hiç öyle gelmedi şu an. Zaten ilk kez AMOLED ekrana geçtiğim için benim için yeterince canlı renkler :D.

Bende ilk kez AMOLED kullanıyorum galiba IPS ekrana göre beyazları daha kötü gösteriyormuş.
@BERWAR
 
AMOLED ekran beyazları, IPS ekranda siyahları kötü gösterir. IPS ekranlarda siyahlar tam siyah değil griye kaçar, AMOLED ekranlarda da beyazlar sarımtırak.
Bu konuda size hak veriyorum ama bir şey danışmak istiyorum izninizle, 144 HZ olduğu için mi bilemedim ama Mi 10T ile güneş altında renklerde gri görünüme rastlayamadım. Sizce bu normal bir durum mu?
 
Mi 10T ile güneş altında renklerde gri görünüme rastlayamadım. Sizce bu normal bir durum mu?
Siyah renkte bu olay yaşanır. Dikkatli biri değilsen ve telefonlarla pek haşır neşir biri değilsen dikkat etmen pek mümkün değil. AMOLED ekranlı bir telefon ile yan yana getirirsen farkı anlarsın. Siyah renkleri test ederken de güneş altında değil, karanlıkta test et.
 

Geri
Yukarı