Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Bu sistem için kendim bir toplama yaptım, görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
CS:GO ile ilgili fazla bir bilgim yok tek çekirdek performansı mı tek mi önemli bilmiyorum ama rx 5700 ve r5 2600 ile daha iyi bir sistem alabilirsin bence 9600kf 1050ti a göre çok güçlü biraz daha ekran kartına yatırım yap ayrıca sistemi ryzen yaparsan soğutucu masrafına gerek kalmaz
Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Bu sistem için kendim bir toplama yaptım, görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Saçma olan kısmını açıklarsan boş yazmamış olursun.
CS GO için Intel işlemci her zaman daha iyidir. SSD'im var almaya gerek yok burada bana öneri olarak ekran kartı ve anakart önerilerinizi bekliyorum.
O fiyata 1050 Tİ heyecan aramaktan başka bir şey değil, geri kalanlar güzel olmuş (onun yerine Rx 590-Gtx 1650 kartlarına bakın bence)
Birde Z serisi anakart almayacak iseniz K serisi işlemci almayın.