5500 TL'ye CS:GO için sistem önerisi

Çok güzel bir sistem var yakın zamanda donanım arşivi topladı bakabilirsin (5400tl)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence sistem toplarken kanalların toplamış olduğu sistemlere bak daha ucuza geliyor.

O fiyata 1050 Tİ heyecan aramaktan başka bir şey değil, geri kalanlar güzel olmuş (onun yerine Rx 590-Gtx 1650 kartlarına bakın bence)
Birde Z serisi anakart almayacak iseniz K serisi işlemci almayın.
Z serisi anakart almayıp K serisi işlemci alınca ne oluyor bilmediğim için soruyorum açıklayabilirmisin

CSGO işlemci oyunu diye işlemciye yüklenip ekran kartını düşürüp daha sonra yorum yapanlara laf söylemek

Frisby kasa ve bu bütçede sıvı soğutma ayrı mesele.
Kimseye laf yaptığım yok. Buraya eheheheshs puahahahaha gibi şeyler yazıcağına şunu alsan daha iyi olurdu yazsaydın daha yararlı olabilirdin insanlara, Allahım ya herkes bi' trip, herkes bi' ego.
Overclock yapılmıyor boşuna çarpan kilidi açık işlemciye para veriyorsunuz.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, Z serisi önerebileceğin anakart varsa tavsiyeni beklerim, çok teşekkürler ilgine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence artık miladını doldurmuş ekran kartı almana gerek yok en azından daha güncel kartlara bakmalısın.

Z serisi anakart almayıp K serisi işlemci alınca ne oluyor bilmediğim için soruyorum açıklayabilirmisin
Çarpan kilidi açık olur K serisi işlemcilerin ama Z serisi dışındaki anakartlar ile hız asirtma yapamazsınız.(işlemcinin performansını arttırmaya yarar, overcloking diye geçer)
serisi önerebileceğin anakart varsa tavsiyeni beklerim
600 TL bandında da çarpan kilidi açık anakartlar var ama bu arkadaşın soğutması iyi gibi görünüyor diye önereceğim:MSI Z390-A PRO SOKET 1151 DDR4-4400(OC) VGA DP M.2 USB3.1 ATX: Amazon.com.tr

1050 Ti yerine Sapphire Rx 570 Nitro+ 4GB veya başka marka modelleri 500 TL daha ucuza 70 FPS daha fazla alabilirsin.

Anakartı z370 yapın.
Ekran kartını RX590
Bellekleri 3000 veya 3200mhz yapın hangisi daha ucuz ise.
İşlemciyi de başka yerden daha ucuza alın böylece anakart için çıkacak maliyet farkını kapatırsınız.

Ekran kartı ve bellekler listeniz ile aynı fiyata alınır.

Yapılan önerinin açıklamasını da istiyorsunuz gibi geldi o yüzden onları da yazıyorum.

İşlemci ve soğutucunuz overclock için elverişli o yüzden anakartı da overclock için uygun bir anakart ile değiştiriyoruz.

Bellekleri aynı fiyata 3200mhz almak varken 2400 almak gereksiz olur. 3 ikiden büyüktür.

Ekran kartı konusu ise GTX 1050ti ile RX590 aynı fiyat olmalarına rağmen RX590 çok daha güçlü bir kart. Evet CS-GO intel işlemci ile daha iyi oynatır ama asıl etken ekran kartı. İşlemci tek başına oynatamaz oyunu ekran kartı limitine takılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…