5500 TL'ye CS:GO için sistem önerisi

Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Bu sistem için kendim bir toplama yaptım, görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 458653
Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Bu sistem için kendim bir toplama yaptım, görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 458653
Epic [Donanım Arşivi] | R5 3600 ASUS TUF 3 RX 5700 O8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
bunu al o topladığın hayatımda gördüğüm en saçma pc

Arkadaşlar ryzen işlemci istemiyorum ve ayrıca ssd 'de istemiyorum ssd'im var teşekkürler öneriler için
Çok şükür insan halinden anlayan birileri çıktı evet dostum insanlardan yardım istiyoruz ama insanlar ego hava civa peşinde yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar üzerlerine alınmasın lütfen güzel önerilerin teşekkürler elbetteki ekran kartının önemli olduğunu biliyorum. Tabi bu tarz fikir alışverişleri her zaman önemli. Teşekkür ederim ilgine

Bence burada kimse ego yapmış gibi değil başta biraz araştırsan zaten daha iyisini toplarsın, açık konuşmak gerekirse sen direk sallayarak toplamışsın, ben geçende arkadaşa toplamak için 2 gün araştırma yaparak en ucuza ürün arama işine girdim, tavsiye ederim.

Yapmış olduğunuz öneriler üzerine bu şekilde düzenledim ne diyorsunuz değerli arkadaşlar
Sallayarak toplamak mı ? neyse dostum salladığım falan yok. Tek bir yerden almak zorundayım ürünleri tek tek alamam taksitle alacağım çünkü

ama oyun intel destekli

Eki Görüntüle 458653
csgo oyunu lmb cache gerektirdiği için amd nin 3. nesil işlemcisi ile güzel bir ram kiti ve anakart al sonra bi bakmışsın rx 5700 sapphire alabiliyorsun ve gtx 1660 ti gibi bir karta ihtiyaç duymuyorsun ama sadece csgo için rx 5700 fazla eğer ciddi ciddi sadece csgo oynayacaksan pek bir sisteme ihtiyacın yok artan paralar ile ekipman alabilirsin
bu arada amd ekran kartlarındaki gecikme değerleri nvidia ya göre daha düşük ve amd de daha yüksek ram frekansları desteklediği için daha iyi bir seçim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…