genccluber
Centipat
Sorunlu derken nedir problem açıklayabilirmisiniz ?Sapphire Pulse RX 5700 Al dostum, TUF serisi ekran kartları çok sorunlu.
Sorunlu derken nedir problem açıklayabilirmisiniz ?Sapphire Pulse RX 5700 Al dostum, TUF serisi ekran kartları çok sorunlu.
AMD ekran kartı alacaksanız, MSİ ve ASUS'dan uzak durmalısınız. Kronik sorunları var Örneğin ekran kartınız 80-90 Derecelere çıkıyor. AMD ekran kartı alacaksanız, En iyisi Nitro+ Serisidir.Sorunlu derken nedir problem açıklayabilirmisiniz ?
Kesinlikle öyle cs go da çoğu profesyonel oyuncu düşük ayarlar da oynuyorCS'den bahsediyoruz. Tek önemli olan GHz hızı ve tek çekirdek performansı. Çekirdekle CS'nin hiçbir işi yok. 1024x768 çözünürlüğe alıp bütün ayarları düşür bakalım 3600X 300FPS alabiliyor mu stabil?
İ5-9600KF Almayı düşünüyorum dostumCSGO için AMD işlemci önerenlere patlamalı gülüyorum. İkinci el 8700K al AMD'yi ikiye katlarsın. 8700K (5GHz OC) +1050Ti+ 3200MHz RAM. CS oynuyorsan Enerqia'yı bilirsin eski sistemiydi bu. Yayın açıkken bile 800FPS'ler görüyorduk.
CS odaklı topluyorsan en iyisini yaparsın. Ben hala 6700K 4.8GHz OC ile kullanıyorum 1024 low ayarlarda 350-600 alıyorum. 144HZ monitorun var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle almalısın.Kesinlikle öyle cs go da çoğu profesyonel oyuncu düşük ayarlar da oynuyor
İ5-9600KF Almayı düşünüyorum dostum
Sadece csgo oynayacağım. 144hz monitör yok ama sistemi topladıktan sonra alacağım tabi ki. Son topladığım sistem'i ekte paylaşıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.CS odaklı topluyorsan en iyisini yaparsın. Ben hala 6700K 4.8GHz OC ile kullanıyorum 1024 low ayarlarda 350-600 alıyorum. 144HZ monitorun var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle almalısın.
CSGO için o kadar yüksek GPU almana gerek yok. RX570-580-590 yeterli. O fiyat farkına da 144HZ monitor alırsın.Sadece csgo oynayacağım. 144hz monitör yok ama sistemi topladıktan sonra alacağım tabi ki. Son topladığım sistem'i ekte paylaşıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.Eki Görüntüle 459272
Readon mu tavsiye edersin nvidami.CSGO için o kadar yüksek GPU almana gerek yok. RX570-580-590 yeterli. O fiyat farkına da 144HZ monitor alırsın.
CSGO için renk ayarları Nvidia'da daha iyi ancak çok elzem bir özellik değil uğraşarak AMD'de de aynı renge getirebilirsin bende RX580 kullanıyorum. İkinci elde alırım dersen 1070 veya 1070Ti öneririm.Radeon mu tavsiye edersin Nvidia mi?
3. Nesil Ryzen işlemciler özellikle CS:GO da daha iyi FPS vermesi için daha fazla L3 önbellek ile geldi. Yukarıda bu işlemcileri çok batırmışsınız ama durum öyle değil. Bu testi iszemenizi tavsiye ederim.Sadece csgo oynayacağım. 144hz monitör yok ama sistemi topladıktan sonra alacağım tabi ki. Son topladığım sistem'i ekte paylaşıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.Eki Görüntüle 459272
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.