5500 TL'ye CS:GO için sistem önerisi

sistem4.PNG

Sistemin son hali arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

3. Nesil Ryzen işlemciler özellikle CS:GO da daha iyi FPS vermesi için daha fazla L3 önbellek ile geldi. Yukarıda bu işlemcileri çok batırmışsınız ama durum öyle değil. Bu testi iszemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç kere daha diyeceğim acaba? 1024 düşük ayarlarda da aynı FPS'i verebiliyor mu? Arkadaşta düşük ayarlarda düşük çözünürlükte oynayacak.
Eki Görüntüle 459277

Sistemin son hali arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
RX580 1600 lira etmez dostum başka sitelere bak 1200-1300e bulursun. Nitro+ doğru seçim o modele bak. CSGO için ideal 24İnç 27 çok büyük geliyor.

Test zaten düşük ayarlarda yapılmış. Yaklaşık 50-60 FPS fark atıyor daha ne yapsın.
Düşük ayarda yapılmış düşük çözünürlük değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben bu FPS'i i5 3570 HD6870 ile alıyordum.

Düşük ayarda yapılmış düşük çözünürlük değil.

Ben bu FPS'i i5 3570 HD6870 ile alıyordum.

GTX 950 ile yapılmış testi bana atmayın lütfen.

Bence bu sistemi ekran kartını 5700XT Nitro + yapıp alın. Sırf Intel olacak diye 1000TL fazla vermeye gerek yok. CS:GO performansında 3600 daha iyi (9600KF işlemciye 5.0 OC yaparsanız biraz öne geçebilir ama yine 1000TL farka değmez.) ama yukarıdaki arkadaş gibi fanboyluk yapacaksanız 1000TL fazla verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı