SUKUPI1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 MertT1029 dedi: Estağfurullah ne kusuru, görmediğinizi düşündüğüm için yazdım. şu anda 4500 TL için AOC en iyi seçenek gibi duruyor, başka gözüme çarpan model bulamadım. Gerek pivot olması, gerek hoparlörlü olması gerekse de renk gamut desteği beni cezbetti şahsen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun ben AOC ve ASUS arasında bir kıyaslama yapayım size de bildiririm en son ne aldığımı tekrardan teşekkürler iyi günler.
MertT1029 dedi: Estağfurullah ne kusuru, görmediğinizi düşündüğüm için yazdım. şu anda 4500 TL için AOC en iyi seçenek gibi duruyor, başka gözüme çarpan model bulamadım. Gerek pivot olması, gerek hoparlörlü olması gerekse de renk gamut desteği beni cezbetti şahsen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun ben AOC ve ASUS arasında bir kıyaslama yapayım size de bildiririm en son ne aldığımı tekrardan teşekkürler iyi günler.
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 SUKUPI1 dedi: Tamamdır hocam sağ olun ben AOC ve ASUS arasında bir kıyaslama yapayım size de bildiririm en son ne aldığımı tekrardan teşekkürler iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek, iyi günler.
SUKUPI1 dedi: Tamamdır hocam sağ olun ben AOC ve ASUS arasında bir kıyaslama yapayım size de bildiririm en son ne aldığımı tekrardan teşekkürler iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek, iyi günler.