Bende XFX 5500 XT 8 GB + R5 1600'lü bir sistem var oyunlarda son zamanlarda oldukça düşük FPS almaya başladım. 100-90 civarına kadar düşmeye başladı. RX580 alacaktım yaptığım araştırmalarda bu ekran kartının daha iyi olduğunu gördüm ve aldım ama RX580'ni olan bir arkadaşım 200-250 arası alırken benim bu kadar düşük FPS almam gerçekten canımı sıkmaya başladı. Sizce garantiye yollamalı mıyım yoksa ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Hangi oyunlar? Aynı kart bende de var, hangisinin performansı beğenmediysen ve videolarım arasında da varsa izleyip karşılaştırabilirsin. 5500 XT, 580'den daha performanslı ve daha az güç tüketen bir kart orası doğru.
Hangi oyunlar? Aynı kart bende de var, hangisinin performansı beğenmediysen ve videolarım arasında da varsa izleyip karşılaştırabilirsin. 5500 XT, 580'den daha performanslı ve daha az güç tüketen bir kart orası doğru.
Benim Valorant performansım böyle. Yani bu oyunda işlemci gücü öne çıkıyor zaten 5600X tak 400 FPS versin biliyorsun. RAM tek kanal ise o da etkiler. BF1 için en az 2x8 GB şart.
Benim Valorant performansım böyle. Yani bu oyunda işlemci gücü öne çıkıyor zaten 5600X tak 400 FPS versin biliyorsun. RAM tek kanal ise o da etkiler. BF1 için en az 2x8 GB şart.
Çift kanaldır, 2 adet takılı. RAM frekansın nedir onu bir kontrol et 2133Mhz'e düşmüş olmasın yanlışlıkla. İşlemcinin frekansı da önemli CPB açman veya biraz OC yapman iyi olabilir.
Çift kanaldır, 2 adet takılı. RAM frekansın nedir onu bir kontrol et 2133MHz'e düşmüş olmasın yanlışlıkla. İşlemcinin frekansı da önemli CPB açman veya biraz OC yapman iyi olabilir.
Çift kanaldır, 2 adet takılı. RAM frekansın nedir onu bir kontrol et 2133MHz'e düşmüş olmasın yanlışlıkla. İşlemcinin frekansı da önemli CPB açman veya biraz OC yapman iyi olabilir.
Valorant optimizasyonu berbat bir oyun. Ben RX570 i3-9100F sistemle 80-120 FPS arası alırken, arkadaşım GT 730 i3 6100 ile benden yüksek FPS aliyorlar.