5500TL sistem önerisi

Bafiewl

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu söyleyeyim piyasayı bekle ekran kartı stoğu az falan demeyin çünkü 2 3 ay önce de sormuştum piyasanın düzelmesini bekle dedile. R 4kya alacağım sistem 7K oldu. O yüzden Şu anki piyasaya göre bütçeme gelebilecek en iyi PC'yi önerirseniz sevinirim. (Agresif konuşmam için kusura bakmayın cidden artık sinir bozucu olmaya başladı bazıları. Sistem toplamayla alakası yok paso tüm sistem oneri konularına copy paste piyasanın düzelmesini bekle falan yazıyorlar).

2 dakikaya geliyorum hocam.
Bu hali 4050 TL.
İşlemci anakart daha iyi olsun derseniz 4900 TL.
Ekran kartı olmasın derseniz 3850 TL.
4050 TL olan halinin ekran kartını yükseltmek isterseniz 5700 TL.

Ben şahsen ekran kartsız APU şeklini tercih ederim ya da GT1030 ekran kartlı B550 ve 3500X ile. En son yazdığım fiyatlar toplu hali biraz karmaşık oldu ama idare edin artık.

Son düzenleme:
Hocam piyasada şu an sadece 1650 Sistemler var üstelik SSD'de kronik sorunlu:
İsterseniz APU sistem toplayıp piyasa düzelince yanına ekran kartı alın:
Bu şekilde 4.324TL yapıyor ve performası:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme ileride RX 5500 XT 8GB veya GTX 1660 Super ekran kartı takabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı