5500TL Sistem Toplama (Monitörsüz)

Hocam sistemin amacı sade oyun mu? Eğer oyun ise i7 6700k fazla sanki. Tabi para varsa sorun yok tabiki alınır. Peki overclock yapacak mısın?

Hocam sistemin amacı sade oyun mu? Eğer oyun ise i7 6700k fazla sanki. Tabi para varsa sorun yok tabiki alınır. Peki overclock yapacak mısın?
Hayır. Aynı zamanda solidworks , autocad gibi programlar kullanıcağım. O yüzden i7 işlemci almaya karar verdim. İlerleyen zamanlarda overclock yapmayı düşünüyorum.

Bu önerdiğiniz sistemin fiyatı nedir ?

Sistemler arasında bence pek fark yok. Ama sizin kurduğunuz sistemide düşüneceğim. Birçok sistem öneren oldu aralarından karar vermeye çalışıyorum.

@Oğuzhan Artun Önerdiğiniz sistemde ki kasa gereksiz pahalı değil mi ? Ve bu sistem 6000TL gibi bi fiyata denk geliyor. Benim max. bütçem 5500TL üstüne çıkma şansım yok elimde olan para bu kadar.

Son düzenleme:
Hocam şu sistemdeki ekran kartını GTX 1080 ile yer değiştirirseniz 5600 TL civarına denk geliyor. Bakın derim.Eki Görüntüle 182622
Önerin için teşekkür ederim ancak anakartı o kadar düşürmek istemiyorum.

@BerkayDilaver hocam o kasaya atx anakart takılmıyor onu demek istiyorum.
Zaten AreYouHurt'un kurduğu sistem bütçemi aşıyor ve bazı parçalar gereksiz pahalı şuanlık kararım değişmedi. Sanırım kendi kurduğum sistemi alıcağım.

İşlemci K serisi olmadığı için Z serisi anakarta gerek olmadığı için koydum o anakartı hocam. Seçim sizin tabi hayırlı olsun
Zaten sorun orda ben işlemciyi K serisi almak istiyorum. Çünkü ilerleyen zamanlarda overclock yapmayı düşünüyorum. Yinede tekrardan önerin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…