fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 26 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar Cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama bir yandan da gözüme güzel gelsin istiyorum. Nasıl performans verir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 indirmek istiyorum ama bir yandan da gözüme güzel gelsin istiyorum. Nasıl performans verir sizce?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 26 Aralık 2023 #2 1080P Med ayar oynarsın.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Aralık 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aşağı yukarı benzer bir performans alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aşağı yukarı benzer bir performans alırsınız.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 26 Aralık 2023 #4 Kaanolovski dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aşağı yukarı benzer bir performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Güzel görünüyor yine idare eder 30FPS bile oynarim güzel bir görüntü almak için.
Kaanolovski dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aşağı yukarı benzer bir performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Güzel görünüyor yine idare eder 30FPS bile oynarim güzel bir görüntü almak için.